Abdülkadir Ömür golünü yorumladı: "Vitor'la antrenmanda çalışmıştık"

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nun 21. hafta mücadelesinde Demir Grup Sivasspor ile berabere kalan Trabzonspor'da futbolculardan Abdülkadir Ömür, Vitor Hugo ve Edin Visca, maçın ardından beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Takımının beraberlik golünü kaydeden Abdülkadir Ömür, "Sivasspor evinde kaliteli futbol oynayan ve sürekli adam adama oynayan bir takım. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk.Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Bizim için kötü bir sonuç değil ama kazanmamız gerekiyordu. Daha iyi çalışıp gelecek hafta kazanmak istiyoruz. Rakibe göre analiz yapıp maç taktiğini belirliyoruz. Bu hafta çalıştığımız bir taktikti. Vitor ile antrenmanda çalışmıştık. Onu sonuçlandırdık. Benim koşumdan ziyade onun harika pası vardı. Golü attım." ifadelerini kullandı.

Vitor Hugo, "Bugün aslında kaçırdığım o kadar maçtan sonra geri dönmek beni mutlu etti. Asistle katkı yapmak ayrıca mutlu etti. Adam adama markaj yaptıkları için onlara karşı oynamak zor ve ilginç. Sivasspor farklı bir takım. Kar yağışıyla birlikte oyun kurmakta zorlandık. Bu tür şartlarda en ufak hata pahalıya mal olabilir. Bu nedenle uzun topları tercih ettik. 1 puan bizi mutlu etmedi ama kaybetmemek de önemli. Bizim bir hedefimiz var. Sezon sonunda hep birlikte mutlu olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bordo-mavili formayla ilk maçına çıkan Edin Visca ise, "İlk maçıma çıktım, heyecanlıydım. İlk devrede basit bir gol yedik, çabuk bir gol attık. Hava şartları maçı etkiledi. Zor bir hava oldu. Nwakaeme'yle oynayacağım için çok mutluyum. Ligin en iyi kanatlarından birisi. Onunla oynamayı çok istedim. İnanıyorum, Nwakaeme'yle Trabzonspor için çok büyük işler yapacağız. Trabzonspor'da ilk günümde çok mutlu hissettim. Şimdi sahaya döneceğim. Bana gösterilen sevgiyi, Trabzonspor camiasına geri vermek istiyorum." dedi.