"45 yaşımda Van Dijk'ın yerine oynayabilirim"

"45 yaşımda Van Dijk'ın yerine oynayabilirim"
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşmasında Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Anfield Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 2-0'lık üstünlüğü yakalayan Liverpool, maç sonunda rakibine 5-2 mağlup oldu. 

LIVERPOOL - REAL MADRID MÜCADELESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Maçın ardından, geçtiğimiz günlerde Jamie Carragher'ın mevcut Liverpool kadrosunda şans bulamayacağı yönündeki şaka yapan van Dijk'a İngiliz eski yıldız tarafından cevap geldi. 

45 yaşındaki Carragher, Liverpool'un Real Madrid'e karşı evinde beş gol yemesinin ardından tepki göstererek, "Sanırım ben, 45 yaşımda olmama rağmen Liverpool kadrosunda yer alan Van Dijk'ın yerine oynayabilirim. Belki bazı oyuncuları kötü bir gün geçirdikleri için sert bir şekilde eleştirmemeliyim, çünkü kendilerini bu gece çok kötü hissedeceklerdir." ifadelerini kullandı. 

"Takım defansif olarak dağıldı"

Liverpool'un defansif gücünü kaybettiğini belirten Van Dijk, "Liverpool tüm sezon boyunca defansif anlamda dağıldı. Bu takım geçen yıl defansif olarak harika bir hatta sahipti ancak artık orta sahada enerji kalmadığını biliyoruz." dedi. 

Mane'nin ayrılığına da değinen Carragher, "Hücumda yer alan oyuncular artık rakip oyunculara baskı yapmıyor ve kesin şekilde daha önce Firmino ve Mane ile olan uyuma sahip değiller. Son 4-5 yılın ardından bu takıma olumsuz bir şey söylemek canımızı yakıyor." şeklinde konuştu. 

Kariyerinin tamamında Liverpool'da idi

Kariyerinin tamamını Liverpool'da geçiren ve kırmızı forma ile 737 karşılaşmada boy gösteren Carragher, 4 gol ve 19 asistlik performans sergilemişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler