Zalewski transferinde yeni gelişme! Arkadaşlarıyla kutladı...

Zalewski transferinde yeni gelişme! Arkadaşlarıyla kutladı...
Transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala çalışmalarına hız veren Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Nicola Zalewski'nin bu gelişmeyi arkadaşlarıyla kutladığı ileri sürüldü.

İtalyan medyasından Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray ile söz kesen Roma'nın oyuncusu Nicola Zalewski, bir grup arkadaşıyla bu transferi kutlamak için dün gece akşam yemeğinde buluştu. Programda yakın çevresiyle vakit geçiren Polonyalı kanat oyuncusunun Türkiye'ye gideceği aktarıldı. 

Haberin detaylarında Roma ile Galatasaray arasında görüşmelerin devam ettiği ve sona yaklaşıldığı vurgulandı.

4 yıllık sözleşme ve 10 milyon Euro'ya yakın bonservis

Muhabirimiz Nezih Akşener'in verdiği bilgiye göre, Zalewski ile 4 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Ayrıca Roma Kulübü'ne ise 10 milyon Euro'ya yakın bir bonservis ödenmesi söz konusu.

2 milyon euro maaş

Ayrıca 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun maaşının 2 milyon euro + bonuslar olabileceği belirtilirken net rakamlar KAP açıklamasının ardından kesinleşecek.

İSTATİSTİKLERİ

Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Zalewski, bu sezon Serie A'da 3 maçta toplam 145 dakika süre aldı. 

Hem sol bek hem de sol kanat olarak oynayabilme özelliklerine sahip olan Zalewski, geçen sezon ise ligde 22 maçta oynamış ve bu karşılaşmaların onuna ilk on birde başlamıştı.


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN