ÖZET | Yukatel Kayserispor 0-4 Fenerbahçe

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor'u 4-0 mağlup etti. Deplasman ekibine galibiyeti getiren golleri Miha Zajc, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci ve Arda Güler attı.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan sarı-lacivertliler, çıkışını sürdürdü ve puanını 56'ya çıkardı.

Son 5 maçından da mağlubiyetle ayrılan Yukatel Kayserispor ise haftayı 38 puanla tamamladı.

Önemli anlar

Fenerbahçe 16. dakikada öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin kullandığı serbest vuruşta Novak arka direkte topu içeri çevirdi. Direk dibinde topu önünde bulan Zajc, skoru 1-0'a getirdi. İzlemek için tıklayın!

24. dakikada sarı-lacivertliler etkili geldi. Mert Hakan'ın dar açıdan yaptığı vuruşta Lung gole izin vermedi. Pozisyonun devamında Rossi kaleyi yokladı ancak top direğin dibinden dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Kayserispor 36. dakikada eşitliği sağlamaya çok yaklaştı. Emrah Başsan'ın kullandığı serbest vuruşta Altay Bayındır topu 90'dan çıkardı. İzlemek için tıklayın!

45. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. İrfan Can'ın şık pasında Rossi topu iyi kontrol etti ve sert bir şutla kaleci Lung'u mağlup etti. İzlemek için tıklayın!

54. dakikada sahneye İrfan Can Kahveci çıktı. Yıldız oyuncu ceza sahası dışından sol ayağıyla rakip kaleye adeta bir füze gönderdi ve skoru 3-0'a taşıdı. İzlemek için tıklayın!

Uzatma dakikalarında Arda Güler sahne aldı. 17 yaşındaki futbolcu, ceza sahası dışından çok şık bir gol attı ve maçın skorunu belirledi. İzlemek için tıklayın!

Yukatel Kayserispor: 0 - Fenerbahçe: 4

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Süleyman Özay

Yukatel Kayserispor: Lung, Mert Çetin, Hosseini, Carole, Cardoso (Dk. 46 Mustafa Pektemek), Onur Bulut, Abdulkadir Parmak (Dk. 46 Bertolacci), Campanharo (Dk. 76 Gökhan Sazdağı), Emrah Başsan (Dk. 68 Mane), Kemen, Gavranovic (Dk. 76 İlhan Parlak)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Serdar Aziz, Kim Min-jae (Dk. 84 Atilla Szalai), Novak (Dk. 75 Ferdi Kadıoğlu), Osayi-Samuel, Crespo, Zajc (Dk. 75 Gustavo), Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci (Dk. 68 Arda Güler), Rossi (Dk. 68 Pelkas), Serdar Dursun

Goller: Dk. 16 Zajc, Dk. 45 Rossi, Dk. 54 İrfan Can Kahveci, Dk. 90+2 Arda Güler (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 35 Serdar Aziz, Dk. 56 Osayi-Samuel (Fenerbahçe), Dk. 73 Onur Bulut (Yukatel Kayserispor)