"Yıpranmışlık, bahar yorgunluğu, birçok oyuncumuzun..."

Video yükleniyor...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, VavaCars Fatih Kargümrük ile 0-0 ile berabere kaldıkları maçın ardından beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.

Kazanmak için sahaya çıktıklarını dile getiren Kartal, şöyle konuştu:

"İlk devre istediğimiz oyunu ortaya koyamasak da ikinci yarı tempoyu arttırdık, pozisyonlarımız da vardı. 1 gol atsak maçı kazanabilirdik, arkası da gelebilirdi. Sonuçta sezonun son bölümü. Yıpranmışlık, bahar yorgunluğu, birçok oyuncumuzun sakat ve cezalı olması da etken. Önemli bir galibiyet almak için iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Oyun olarak geçmiş maçlara göre istediğimiz oyunu oynayamasak da ikinci yarı Fenerbahçe gibi oynamaya çalıştık. Pozisyonlarımız da vardı. Aldığımız 1 puanla rakibin 3 puan önündeyiz, 9 gol averajına sahibiz. Matematiksel olmasa da büyük ihtimalle ikinci gibiyiz. Önümüzdeki hafta alacağımız puan ya da puanlarla ligi ikinci bitireceğiz Allah’ın izniyle"

Sarı-lacivertli takımın milli eldiveni Altay Bayındır ise "Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin önemli bir kural bizim için. 1 puanı aldık, ikinciliği bayağı bir garantiledik. Son bir maçımız daha var. İleriki günlerde daha fazla çalışarak, sağlıklı bir Fenerbahçe takımını sahada göstermeyi sağlarız." sözlerini kullandı.