ÖZET | Yılport Samsunspor 2-0 Bitexen Antalyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Yılport Samsunspor evinde Bitexen Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda hakem Atilla Karaoğlan'ın düdüğüyle başlayan mücadelede iki takım da dengeli bir giriş yaptı.

Deplasman ekibi Antalyaspor ilk yarıda daha çok fırsat yakalarken, 29. dakikada Adam Buksa ile bulduğu bir gol de VAR kontrolü sonrası iptal edildi.

Samsunspor golcüsüyle kazandı

İlk yarıda gol sesi çıkmazken, ikinci yarıya Yılport Samsunspor etkili bir başlangıç yaptı.

Karadeniz ekibinin golcü oyuncusu Marius Mouandilmadji sahneye çıktı ve ceza sahası içerisinde yaptığı net vuruşla Helton Leite'yi mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu gol aynı zamanda Mouandilmadji'nin ligdeki 7. golü oldu.

Gol sonrası iştahlanan Samsunspor etkili ataklarına devam ederken, ara transfer sezonunda takıma katılan Arbnor Muja 90+1. dakikada golünü attı ve farkı 2'ye yükseltti.

90 dakika sonunda başka gol sesi çıkmazken Samsunspor evinde hata yapmadı ve puanını 29'a yükseltti. Bitexen
Antalyaspor ise 34 puanda kaldı.

İşte karşılaşmadan öne çıkan pozisyonlar:

22. dakikada misafir takımın atağında Van De Streek'in ara pasında ceza sahası dışında topla buluşan Buska, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Hakem Atilla Karaoğlan önce orta noktayı gösterdi, ardından VAR'ın uyarısı ile golü ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal etti. İzlemek için tıklayın!

56. dakikada Samsunspor'un atağında Emre Kılınç'ın pasında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Ntcham'ın şutunda, kaleci Leite meşin yuvarlağı kale çizgisi üzerinden uzaklaştırdı.  İzlemek için tıklayın!

60. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Holse'nin pasında Moundilmadji, ceza sahası içine girer girmez ayağının ucu ile topa dokundu, meşin yuvarlak kaleci Leite'nin yanından ağlara gitti: 1-0.  İzlemek için tıklayın!

65. dakikada Emre Kılınç'ın pasında ceza sahası içindeki Holse'nin şutunda, kaleci Leite'nin ayağına çarpan top, seke seke kaleye giderken son anda çizgi üzerinden defans uzaklaştırdı.  İzlemek için tıklayın!

90. dakikada Samsunspor farkı 2-0'ye çıkardı. Benito Raman'ın sol çaprazdan ortasında ceza sahası içinde Holse'in indirdiği topu Muja, düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 2-0.  İzlemek için tıklayın!

Yılport Samsunspor: 2 - Bitexen Antalyaspor: 0

Stat: Samsun Yeni 19 Mayıs

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Volkan Ahmet Narinç, Kamil Çetin

Yılport Samsunspor: Okan Kocuk, Van Drongelen, Alim Öztürk, Benasser (Dk. 53 Taylan Antalyalı), Moundilmadji, Ntcham (Dk. 69 Muja), Emre Kılınç (Dk. 76 Betino Raman), Tait (Dk. 69 Osman Çelik), Zeki Yavru, Holse, Satka

Bitexen Antalyaspor: Leite, Bahadır Öztürk, Erdal Rakıp (Dk. 63 Saric), Bünyamin Balcı, Buska, Larsson (Dk. 84 Assombalonga), Erdoğan Yeşilyurt, Kaluzinski (Dk. 79 Veysel Sarı), Van De Streek, Naldo (Dk. 79 Ufuk Akyol), Bytyqi (Dk. 63 Ramzi Safuri)

Goller: Dk. 60 Moundilmadji, Dk. 90 Muja (Yılport Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Naldo, Dk. 86 Van De Streek (Bitexen Antalyaspor), Dk. 64 Ntcham, Dk. 78 Osman Çelik (Yılport Samsunspor)

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN