Yiğido'nun gizli kahramanı

Video yükleniyor...

Geçmiş dönemlerde yolu ülkemizden geçen ve futbolseverlerin hafızalarında iz bırakan unutulmaz futbolcuları mercek altına aldığımız "Şimdi Nerede?" bölümümüzün konuğu, hem yeteneği, hem de tecrübesiyle oynadığı takımlarda kendisine verilen liderlik görevini başarıyla üstlenen Musa Aydın.

1 Kasım 1980'de Samsun'da dünyaya gelen Musa, futbola 1991 yılında doğduğu mahallenin amatör takımı olan Ceditılıcaspor altyapısında başladı. Burada geçirdiği 8 yılın ardından transfer olduğu Samsunspor'da profesyonel futbol kariyerine ilk adımını atan Musa, pek çok Anadolu kulübünde top koşturdu.

Samsunspor haricinde Sakaryaspor, Bucaspor ve Antalyaspor formalarını da başarıyla terleten Musa'nın yıldızını parlattığı takım ise Sivasspor oldu. Deneyimli oyuncu, kırmızı-beyazlıların 2008-2009 sezonunda şampiyonluk için Türk futbolunun asırlık çınarlarından Beşiktaş ile girdiği kıyasıya mücadelenin başaktörlerinden biriydi. Attığı birbirinden güzel goller ve yaptığı şık asistler bir yana, Musa, arkadaşlarını sahada adeta bir orkestra şefi gibi yönlendirmesi ve ihtiyaç duyulduğu anda takımına motivasyon kaynağı olmasıyla İç Anadolu temsilcisinde ön plana çıkan isimlerden biri oldu.

Profesyonel futbol serüvenini 2016 yazında, başladığı yer olan Samsunspor'da noktalayan Musa Aydın, ortaya koyduğu karakter ve sergilediği futbolla hepimizin aklında kalmayı başardı.