Yeni Amasyaspor'dan gözdağı

Yeni Amasyaspor'dan gözdağı
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup takımı Yeni Amasyaspor'un kulüp ikinci başkanı Ümit Ağış, "Karşılaşacağımız takımlar, karşılarında çok kolay bir Yeni Amasyaspor bulamayacak." dedi.

Ağış, yaptığı açıklamada, kupada gruplara kalmanın kendileri için kolay olmadığını, Aynacıkspor, Ankara Demirspor, Kayseri Erciyesspor ve Denizlispor karşısında galip gelerek bu hakkı elde ettiklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakiplerinin hepsinin güçlü olduğuna işaret eden Ağış, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rakiplerimizden Medipol Başakşehir, Süper Lig lideri şu anda. Sivasspor ve Göztepe de iyi takımlar. İşimiz çok zor. Bana göre çekilebilecek en zor kurayı çektik. Bizim amacımız kupaya renk katmak, alacağımız başarılı sonuçlarla da tekrar Amasyaspor'u güçlendirmeye devam etmek gibi bir niyetimiz var. Kaybedeceğimiz hiçbir şey yok, çıkacağız aslanlar gibi oynayacağız. Futbolcularımız çok iyi niyetli, hocamız keza aynı. Yönetimimiz ve teknik heyetimiz hepsi başarılı olacağımıza yürekten inanıyor. Ayrıca taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Şu anda en az 7 bin taraftarın karşısında oynuyoruz. Önemli maçlarda 12 bin kişiye oynuyoruz. 12 bin taraftar karşısında oynayan BAL takımı çok azdır. Bu sezon şampiyon olup, 3. Lig'e çıkacağımıza yürekten inanıyorum."

Takımlarının gücüne inandıklarını ve Türkiye Kupası'nda iyi bir performans sergileyeceklerini aktaran Ümit Ağış, şunları kaydetti:

"Kupada kaldığımız gruptan umutsuz değiliz, çıkacağız topumuzu oynayacağız, neticede bu işte yenmek, yenilmek hepsi var. Biz haddimizi bilerek, futbolcu arkadaşlarımızla sahaya çıkacağız ve mücadelemizi göstereceğiz. Tabii ki çok kolay da teslim olacak bir takımımız yok. Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağımız takımlar, karşılarında çok kolay bir Yeni Amasyaspor bulamayacak. Ligde hedefimiz şampiyonluk, kupada bir iddiamız yok ama gidebildiğimiz yere kadar da gideceğiz. Kupada iddiamız yok derken çıkıp her takıma da yenilmeyeceğiz, aslanlar gibi çıkıp oynayacağız. Bizim kupada buraya kadar gelmemiz bile amatör bir takım için çok büyük bir başarı. Bundan sonraki süreç ne getirir bilemeyiz ama biz her maça kazanmak için çıkacağız. Sonuçta puan ve puanlar almak için Amasyaspor elinden geleni yapacaktır."