Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması! CSKA mı, Zenit mi?

Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması! CSKA mı, Zenit mi?
Sezonun ikinci yarısında Rusya ekibi CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, önemli açıklamalarda bulundu. 

CSKA Genel Direktörü Roman Babaev'in geçtiğimiz pazartesi yaptığı açıklamada, Milli futbolcu Yazıcı'nın satın alma müzakerelerinin çok zor geçtiğini söylerken, Rus ajansı RIA Novosti'ye konuşan Yusuf'un menajeri Cebeci, "Önceliğimiz CSKA olmaya devam ediyor. Bu kulüpte taraftarlar ve çalışanlar bize saygı duyuyor, onları seviyoruz. Gönlümüz CSKA ile." sözlerini söyledi. 

Zenit'te Yusuf'a talip

Ayrıca yine bir Rus ekibi Zenit'in de Yusuf'a talip olduğunun sorulması üzerine Cebeci, "Zenit büyük bir organizasyon, bu sezon şampiyon oldular. Bu nedenle Zenit'e saygı duyuyoruz. Futbolda gelecekte ne olacağını kimse bilemez. Burada profesyoneller çalışıyor ama etik değerler de bizim için önemli." dedi. 

2019/20 sezonunda Trabzonspor'dan Fransa Ligue 1 ekibi Lille'e 17.5 milyon Euro'ya transfer olan 25 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı, bu sezon ikinci devre CSKA'ya kiralanmış ve Rusya'da çıktığı 12 maçta 8 gol 2 asist üretme başarısı gösterirken iki defa ayın futbolcusu ödülüne layık görülmüştü. 

Kaynak: beinsports.com.tr/Dış Haberler