Yavuz Selim sahası açılıyor

Yavuz Selim sahası açılıyor

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadı yanında bulunan ve toprak zemini suni çime dönüştürülen Yavuz Selim Sahası'nın hafta sonunda açılışı gerçekleştirilecek.

Trabzon futboluna 1971 yılından bu yana hizmet eden sahanın açılışını 17 Kasım Cumartesi günü Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın yapacağı bildirildi.

Sahanın yaklaşık 4 aylık sürede 1 milyon 600 bin YTL ödenerek Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından suni çimle kaplandığı belirtildi.

Bin 650 kapasiteli ve uzay çatıya sahip tribünü olan sahanın, 30 adet soyunma odası ile ışıklandırmasının bulunduğu kaydedildi.

Bu arada Trabzon Valisi Nuri Okutan, açılış öncesi Yavuz Selim Sahası'nda incelemelerde bulunarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür'den bilgi aldı.