Xavi'den çarpıcı sözler: "Barcelona'da çalışmak zulüm"

Xavi'den çarpıcı sözler: "Barcelona'da çalışmak zulüm"
Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Xavi'nin sözleri gündem oldu.

Diario AS'ın haberine göre, Katalan ekibi Barcelona'nın bu sezon aldığı kötü sonuçlar sonrası koltuğu sallatında olan Xavi, İspanya La Liga'nın 22. haftasında evinde Villarreal'e 5-3 mağlup olduktan sonra ayrılacağını açıklamıştı.

İspanyol çalıştırıcı Barcelona'da çalışmanın zorlukları hakkında yeni açıklamalarıyla gündeme gelirken, Katalan ekibinin zorluklarını şu sözlerle anlattı:

"Barcelona'da teknik direktörlük yapmak zulüm. Ben böyle hissediyorum. Ne hissettiğimi anlatmaya çalışıyorum. Sürekli Barça'nın hocası olacak biri olmadığınızı söylüyorlar. Guardiola, Valverde ve Luis Enrique anlatırken anlayamıyordum. Şimdi anlıyorum. Barcelona teknik direktörü olmak zevkli bir iş değil. Her an hayatım tehlikede gibi hissediyorum."

2022-23 sezonunda şampiyon olmuşlardı

Bu sezon LaLiga'da çıktığı 21 maçta 13 galibiyet 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Barcelona 44 puanla lider Girona'nın 11 puan gerisinde yer alıyor.

44 yaşındaki Xavi efsanesi olduğu kulübe geri dönerek 2022-23 sezonunda şampiyonluk başarısı gösterirken, takımın başında çıktığı 122 resmi maçta 2.03 puan ortalaması tutturmuştu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN