Xabi Alonso, Arda Güler'i istiyor!

Video yükleniyor...

İspanya LaLiga'da Real Madrid forması giyen milli yıldızımız Arda Güler'in Bayer Leverkusen'i çalıştıran Xabi Alonso'nun radarına takıldığı ileri sürüldü.

İspanyol basınından Defensa Central kaynaklı habere göre; Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'in daha önce de talip olduğu Arda Güler için bir kez daha eflatun-beyazlıların kapısını çaldığı aktarıldı. Xabi Alonso'nun ekibi geçtiğimiz günlerde de 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için teklif yaptığı vurgulanırken, bir kez daha Madrid devine teklifini ilettiği yazıldı. 
İspanyol devinin Arda Güler'in gidişine onay vermeyeceği aktarılırken, Bundesliga şampiyonu Xabi Alonso'nun takımında görmek istediği hücum oyuncusun transferi için Bayer Leverkusen yönetiminin şartları zorlayacağı ifade edildi.

"HER HAFTA AYNI ŞEY OLUYOR"

Haberde, Real Madrid'in takımda tutmak istediği Arda Güler'e çok fazla transfer teklifi geliyor olması değerlendirilirken, "Her hafta aynı şey oluyor" yorumu yapıldı. 

Haberde, Arda'nın EURO 2024'te milli forma ile başarılı performansına değinilirken, İtalyan kulübü Milan'ın da yıldız futbolcu için Real Madrid'in kapısını çaldığı ancak Madrid yönetiminin bu kiralama teklifini jet hızıyla reddettiği belirtildi.

Uzun süren sakatlığını atlatan başarılı sol ayak, LaLiga'da çıktığı 10 maçta aldığı kısıtlı süreye rağmen 6 gol atmayı başarmıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

 
ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN