Wout Weghorst, Türkiye'ye mi dönüyor? Transfer itirafı!

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de bir dönem Beşiktaş forması giyen golcü futbolcu Wout Weghorst, Hollanda - Türkiye eşleşmesi ve transferi hakkında konuştu.

TRT Spor'a konuşan 1.97'lik santrfor, Beşiktaş kariyerine değinerek, "Beşiktaş benim için inanılmazdı, olağanüstüydü. Futbolculuk kariyerimde yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi. Orada gördüğüm takdir ve tutku inanılmazdı. Her zaman söylediğim gibi, insanlar Türkiye'de futbolu kalpleriyle hissediyorlar." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'A DÖNECEK Mİ?

Golcü forvet, "Beşiktaş'a dönecek misin?" sorusuna ise "Türkiye'de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United'dan bana teklif geldi. Buna hayır diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz." şeklinde yanıt verdi.

TÜRKİYE DEĞERLENDİRMESİ

Weghorst, çeyrek finalde ülkesi Hollanda'nın Türkiye ile eşleşmesi hakkında ise "Kişisel olarak Türkiye eşleşmesi, benim için duygusal geçecek. İki takım taraftarı da son derece hırslılar. Berlin'de çılgın bir atmosfer olacak. Bunu şimdiden biliyorum." dedi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Hoffenheim'de kiralık olarak forma giyen uzun santrfor, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN