Wolves üç yıldızı ile yolları ayırdı! Bedavaya transfer...

Wolves üç yıldızı ile yolları ayırdı! Bedavaya transfer...
İngiltere Premier League ekiplerinden Wolverhampton, sezon sonunda sözleşmelerini tamamlayan yıldız oyuncuları Adama Traore, Diego Costa ve Joao Moutinho hakkında bir açıklama yayınladı. 

Wolves'un sportif direktörü Matt Hobbs'un kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, Joao Moutinho ve Diego Costa ile yolların ayrıldığı, Adama Traore'nin ise kulüpte tutulmak istendiği ancak henüz bir neticeye ulaşılamadığı ifade edildi. 

Moutinho hakkında konuşan Hobbs, "Joao son 4-5 yılda kazandığımız tüm başarılarda başrolü oynadı. Moutinho kulüpteki değişimin bir parçasıydı." ifadelerine yer verildi. 

Diego Costa da ayrılıyor

Diego Costa hakkında da konuşan Hobbs, "Costa kısa sürede takıma adapte oldu ve takımın ligde kalma çabasına katkı sağladı. Ona çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Traore'yi takımda tutmak istiyorlar

Hobbs, Adama Traore hakkında ise, "Adama takımda tutmak istediğimiz bir oyuncu ve onunla hala görüşüyoruz. Şu anda sözleşmesi tamamlandı ancak hala anlaşma şansımız var. Bu nedenle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Umarız ki anlaşmaya varabiliriz. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde neler olacağını göreceğiz." şeklinde konuştu. 

2018/19 sezonunun başında Middlesbrough'tan Wolverhampton'a transfer olan Traore, 2021/22 sezonunun ikinci yarısını Barcelona'da geçirmişti. 

İngiliz kulübü ile toplamda 194 karşılaşmaya çıkan Traore, 14 gol ve 20 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN