Wanda Nara'dan Icardi sözleri: "Başka kulübe transfer olabilirdi..."

Wanda Nara'dan Icardi sözleri: "Başka kulübe transfer olabilirdi..."
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen yıldız forvet Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, Arjantin basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oggi'ye konuşan Wanda Nara İtalya yemeklerini ve oradaki arkadaşlarını özlediğini belirterek, "Mauro futbolu bıraktığında Ticino'daki kır evimizde yaşayacağız." ifadelerini kullandı. 

"Hastalığımı kabullenemedim"

Hastalığı hakkında da bilgilendirmede bulunan Nara, "Hemşirelerin gözyaşları içinde bana doğru koştuğunu gördüğümden beridir hastalığımı kabullenemedim. Hastalığımı bir gün söyleyeceğim. Bu hastalığı yaşayan insanlara yardımcı olması için bunu yapacağım. Şimdi hastalığımı saklıyorum çünkü bu yolla acınmaktan kaçınmak istiyorum. Bu hastalık bazı şeylerin önemini anlamamı sağladı. Çocuklarımla vakit geçiriyorum ve bunu bir dadı olmadan yaptığım için mutluyum." şeklinde konuştu. 

"Daha az açgözlü olduk"

Icardi'nin Galatasaray'a transfer olması hakkında da konuşan Wanda Nara, "Mauro ve ben bu hastalık sürecinden sonra daha az açgözlü olduk. Bu yaz döneminde çok daha fazla para kazanabileceği bir kulübe transfer olabilirdi ama biz İstanbul'da kaldık ve orada çok mutluyuz." dedi. 

Nara, "Mauro'nun maaşının mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Paris'te yaşadık ve şimdi İstanbul'dayız. İkisi de harika şehirler..." sözlerini kullandı. 

Bu sezon Galatasaray forması ile Trendyol Süper Lig'de 8 karşılaşmaya çıkan Icardi, 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN