Vincenzo Montella'dan Avusturya yorumu: "Şunu gördük..."

Video yükleniyor...

Euro 2024 F Grubu üçüncü maçında A Milli Takımımız, Çekya ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-1 kazanan A Milli Takımımız, grubu ikinci sırada tamamladı ve son 16 turunda Avusturya ile eşleşti. A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

TÜRKİYE - ÇEKYA MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Montella, "Gruplarda şunu gördük, kolay maç diye bir şey yok. Seviye çok yüksek. Avusturya ile oynadık, biliyoruz. Çok zor bir gruptan birinci çıktılar. Bu da onlar hakkında çok şey söylüyor." ifadelerini kullandı. 

Vincenzo Montella, "Gruptan çıkan en genç takımız, bugünkü 11 oyuncunun yalnızca 3'ü daha önce bir Avrupa Şampiyonası'nda oynadı. Ümit ediyorum ki bu gruptan çıkma başarısı bizi biraz baskıdan kurtarır. Ben, bunun üzerinden gelebiliyorum. İronik olacak belki ama kasıtlı olarak yaratılmış bir baskıydı bu. Bu ülkeyi, bu milli takımı sevmeyenlerin yaptığı kasıtlı bir baskıydı bu. Bu takım son 10 ay içerisinde inanılmaz sonuçlar aldı, tarih yazdılar. Şimdi gruptan çıktılar. Son 16'ya kaldık, çok genç bir takım, cesurca oynadık. Ben mutluyum bu durum karşısında. Umuyorum ki gruptan çıkmamız sayesinde biraz rahatlayacağız ve daha az baskı hissedeceğiz." şeklinde konuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü, "İronik olacak belki ama şunu söylemek bence mümkün: Kasıtlı olarak yaratılan bir baskıydı bu, kendi ülkelerini ve milli takımı sevmeyenlerin yarattığı bir baskıydı. Bu takım son 10 ay içerisinde inanılmaz sonuçlar elde etti. Hepsini saymayacağım, tarih yazdılar."" dedi.