İşte Osimhen'in sağlık durumu! Açıklama geldi
Yayınlanma Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 19:00
Güncelleme Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 20:42
Güncelleme Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 19:02
Güncelleme Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 18:59
Güncelleme Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 17:15
Güncelleme Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 17:13
Güncelleme Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 16:45
Güncelleme Tarihi 6 Eylül 2025 Cts 16:42
Video yükleniyor...
Nijerya ile Ruanda'nın karşılaştığı 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri C grubu 7. maça ilk 11'de başlayan Victor Osimhen'den kötü haber geldi.
Mücadelenin 27. dakikasında sakatlanan Galatasaray'ın süper starı Victor Osimhen, oyuna devam edemedi ve 36. dakikada yerini Cyriel Dessers'e bıraktı.
AÇIKLAMA GELDİ
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Nijerya Milli Takımı Teknik Dirketörü Eric Chelle, Osimhen'in durumu hakkında "Osimhen ayak bileğinde ağrı hissetti. Durumuna yarın bakılacak." sözlerini sarf etti.
OKAN BURUK KONUŞTU
Now canlı yayınına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Osimhen'e ulaştık. Ayağında bir ağrı olduğunu öğrendik. Tam olarak ne durumda olduğunu bilmiyoruz. Şu anda Abdullah Kavukcu ile konuştum. Oyuncuya ulaştılar. Mümkün olursa en kısa sürede buraya getirip kontrollerini yapmak istiyoruz. Yarın daha net belli olacaktır. Ağrısı var. 2 gün sonraki maça çıkabilecek durumda değil. Ne durumda olduğunu göreceğiz. Bizim için üzücü oldu. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Korkularım var hep milli takıma gönderirken, bu akşam bunu yaşadık biraz." dedi.