ÖZET | VavaCars Fatih Karagümrük 3-1 Göztepe

Video yükleniyor...

VavaCars Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Göztepe'yi 3-1 yendi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta ev sahibine galibiyeti getiren golleri Borini, Emre Mor ve Burak Bekaroğlu kaydetti. İzmir temsilcisinin tek golü Baku'dan geldi.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Karagümrük puanını 56'ya yükseltti.

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Göztepe'nin ise galibiyet hasreti 13 maça çıktı. İzmir ekibi 28 puanla 19. sırada yer alıyor.

Önemli anlar

İstanbul ekibi 6. dakikada gole çok yaklaştı. Caner Erkin'in ortasında Pesic bomboş durumda vuruşunu yaptı ancak isabeti sağlayamadı.

31. dakikada Karagümrük öne geçti. Borini, ceza sahası çizgisinin üzerinden uzak köşeye muhteşem bir vuruş yaptı ve skoru 1-0'a taşıdı. İzlemek için tıklayın!

Göztepe 47. dakikada 1-1'lik eşitliği yakaladı. Halil'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Baku, düzgün bir vuruşla ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

51. dakikada sahneye Emre Mor çıktı. Sağ kanatta topla buluşan Emre Mor, uzak direğe muhteşem vurdu ve takımını yeniden öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Karagümrük 64. dakikada skoru 3-1'e taşıdı. Caner Erkin'in ortasında Burak kafayı vurdu. Kaleci Arda'nın çabaları yetmedi ve top çizgiyi geçti. 
İzlemek için tıklayın!