ÖZET | VavaCars Fatih Karagümrük 1-1 Corendon Alanyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük evinde Corendon Alanyaspor'u ağırladı.

Çekişmeli geçen karşılaşma 1-1 sona erdi ve puanlar paylaşıldı.

Maçın ilk yarısı genel olarak ortada geçerken iki takım da pozisyonlar buldu. Karşılaşmada sessizlik 24. dakikada Eysseric'in attığı golle bozuldu ve VavaCars Fatih Karagümrük 1-0 öne geçti. 31. dakikada Ryan Mendes yaptığı müdahalenin ardından sarı kart gördü. Ardından VAR'dan gelen uyarının ardından kartın rengi kırmızı oldu ve VavaCars Fatih Karagümrük 10 kişi kaldı.

İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve devreye 1-0'lık VavaCars Fatih Karagümrük üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda da ev sahibi 10 kişi kalmanın etkisiyle de daha çok geri çekilirken kontra ataklar kovaladı ve maç Corendon Alanyaspor'un kontrolünde devam etti. Ancak beklenen gol bir türlü gelmedi.

Maçın sonlarına doğru Corendon Alanyaspor ataklarını sıklaştırdı ve 90+1'de penaltı kazandı.

Penaltıyı değerlendiren Corendon Alanyaspor golü buldu ve maç 1-1 sona erdi.

Bu skorla VavaCars Fatih Karagümrük puanını 29 yaparken, Corendon Alanyaspor ise 30 yaptı.

VavaCars Fatih Karagümrük'ten üst üste beraberlikler

VavaCars Fatih Karagümrük son iki maçtır berabere kalıyor. Geçen hafta da Kasımpaşa ile de berabere kalan VavaCars Fatih Karagümrük son olarak Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-0 mağlup etti.

Corendon Alanyaspor galibiyete hasret

Corendon Alanyaspor altı maçtır galibiyete hasret. Son olarak evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 yenen Akdeniz ekibi Şubat ayını galibiyetsiz kapadı. Altı maçta bir kere mağlup olan Corendon Alanyaspor, Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu.

Öne çıkan pozisyonlar:

21. dakikada Trabzonspor 1-0 öne geçti. Visca'nın sağdan ortasında ceza alanı çizgisi yakınında Bardhi'nin şutunda top savunmadan döndü. Pozisyonu takip eden Trezeguet, altıpasta meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-0 İzlemek için tıkla!

33. dakikada Ryan Mendes kırmızı kart gördü ve VavaCars Fatih Karagümtük 10 kişi kaldı. İzlemek için tıkla!

56. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük ikinci gole çok yaklaştı. İzlemek için tıkla!

89. dakikada Corendon Alanyapor beraberliğe çok yaklaştı. İzlemek için tıkla!

90+5. dakikada Alanyaspor penaltıdan golü buldu. Biraschi'nin ceza sahası içinde Ahmed Hassan'a yaptığı müdahalede hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ahmed Hassan, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-1. İzlemek için tıkla!

VavaCars Fatih Karagümrük: 1 - Corendon Alanyaspor: 1

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, İbrahim Bozbey, Candaş Elbil

VavaCars Fatih Karagümrük: Sirigu, Nazım Sangare (Dk. 78 Veseli), Biraschi, Salih Dursun, Levent Mercan, Kourbelis, Emre Mor (Dk. 79 Can Keleş), Rohden (Dk. 65 Paoletti), Eysseric (Dk. 78 Bertolacci), Mendes, Güven Yalçın (Dk. 41 Lasagna)

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Fatih Aksoy (Dk. 46 Lima), Aliti, Balkovec, Richard, Fer, Oğuz Aydın, Sisto (Dk. 46 Hassan), Augusto (Dk. 68 Janvier), Efecan Karaca (Dk. 81 Furkan Bayır)

Goller: Dk. 24 Eysseric (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 90+5 Hassan (Penaltıdan) (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 49 Lima, Dk. 90+2 Hadergjonaj (Corendon Alanyaspor), Dk. 66 Lasagna, Dk. 90+3 Levent Mercan, Dk. 90+6 Kourbelis (VavaCars Fatih Karagümrük)

Kırmızı kart: Dk. 33 Mendes (VavaCars Fatih Karagümrük)