Van Persie'den ManU'ya ret!

Van Persie'den ManU'ya ret!
İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United'ın, Hollandalı Eric ten Hag ile anlaşmasından sonra yardımcı teknik direktörlük teklif edilen Robin van Persie reddettiğini açıkladı.

Daily Mail'in haberine göre geçmişte Fenerbahçe'de de forma giyen van Persie, Manchester United'dan gelen teklifi ailesine daha çok zaman ayırmak için reddettiğini açıklarken, Life After Football dergisine konuşanan Hollandalı yıldız, "Oğlum ve kızım şu anda çok önemli, ikisinin de tutkularını bulmuş olmaları harika bir şey." sözlerini söyledi.

38 yaşındaki van Persie'nin oğlu Shaqueel van Persie Feyenoord akademisi ile yeni sözleşme imzalarken, kızı Dina binicilikle ilgileniyor. 

"Çocuklar için iyi olanı düşündük"

Kariyerinde sürekli yer değiştirmek zorunda kalmasını anlatan Persie, "Arsenal'de, Londra'da oynadığım dönemde beş kez taşındık. Manchester ve İstanbul'da da bunu yaşadık ve 14 yıldır Hollanda'dan uzaktık ve şimdi çocuklar için iyi olanı düşünerek istikrarlı olmanın daha iyi olacağını hissettim" dedi. 

Robin van Persie, 2012-13 sezonunda Arsenal'den kırmızı şeytanlara 30 milyon avro'ya transfer olmuş ve 38 maçta attığı 26 gol ile İngiliz ekibinin şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.