"Umarım attığım gol şampiyonluğun habercisi olarak anılır"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinicius, kulüp televizyonuna kritik açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Vinicius, "Doğum günüm için gelen mesajlar beni çok mutlu etti. Galatasaray taraftarından, yakınlarımdan dünyanın her yerinden tebrik mesajları aldım ve çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'a adapte olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, "Buraya gelmeden önce taraftarların sevgisini hissetmeye başlamıştım. Geldikten sonra bana gösterdikleri pozitif ortam bana çok yardımcı oldu. Bu kulübün ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlamış oldum. Bu iyi ortam ve sevgi bağı bize güç veriyor." şeklinde konuştu. 

"Okan Buruk ile çalışmak kolay"

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk hakkında da konuşan Carlos Vinicius, "Okan Buruk beraber çalışması kolay bir teknik adam. Kendisi de üst düzey futbol oynadı. Bize nasıl davranacağını biliyor. İyi kalpli birisi. İyi bir hoca olmanın birinci şartı iyi bir kalbe sahip olması ki kendisi öyle birisi. Onun önderliğinde şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Vinicius, "İlk hedefimiz Hatayspor maçı. Her zaman önümüzdeki maçlara odaklanıyoruz. Hep birlikte olmalıyız. Sezonun bitmesine az kaldı. Çok güçlü olduğumuzu gösterdik. Bir arada durup birbirimize destek vermeye devam etmemiz lazım." ifadelerini kullandı. 

TRENDYOL SÜPER LİG'İN FİKSTÜRÜNÜ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Carlos Vinicius, "Umarım Kasımpaşa maçı şampiyonluğun habercisi olur. Mitroglou'nun golünü izledim. Umarım benim golüm de o şekilde hatırlanır." diyerek sözlerini sonlandırdı.

CARLOS VINICIUS'UN KASIMPAŞA'YA ATTIĞI GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Devre arası transfer döneminde Galatasaray'a katılan Carlos Vinicius, sarı kırmızılı forma ile toplamda çıktığı 10 maçta 2 kez gol sevinci yaşadı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN