Uğurcan Çakır: "Sözlerim Mert Günok'a değildi"

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0'lık eşitlik ile tamamlandı. Mücadele sonrasında Trabzonspor futbolcuları Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Maxi Gomez, beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu. 

Çakır, "Kazanmak istediğimiz bir maçtı. İki takım da çok iyi performans gösterdi. Güzel bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk ama gol yemeden berabere bitirdik. 3 maçtır kazanamıyorduk. Sahada iyi savaştık. İki takım da çok iyiydi. Bol pozisyonlu güzel bir maç oynandı." ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor file bekçisi, "Hafta içi açıklamalarım farklı anlaşıldı. Mert ağabeye değildi lafım. Kimseye değildi. Mert ağabeyi çok seviyorum. Mert ağabeyin beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu çok seviyorum. Turnuvada bana çok destek oldu." şeklinde konuştu. 

Neler olmuştu?

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçı öncesinde bir basın toplantısında, "Milli takımda şöyle bir şey var, oyuncular ligdeki performansa göre mi orada oynatılıyor, milli takımdaki performansa göre mi oynatılıyor, onu çözemedim. Çünkü milli takımda son oynadığım maçlarda kötü oynamamıştım ve kesilmeyi hak etmemiştim. Ligdeki performansa göreyse takımlarında oynamayan oyuncular orada 11 oynadı, çok anlayamadım orayı. Milli takımda son maçlarda iyi oynamıştım ve oynamayı da bekliyordum. Onunla ilgili çok fazla bir şey söylemeyeyim yine de." ifadelerini kullanmıştı.

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN