"Türkiye'ye dönmeyi düşünebilirim"

Video yükleniyor...

Almanya Bundesliga 2 takımlarından Darmstadt 98'de forma giyen Serdar Dursun, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Sezon geneline yaydığı başarılı saha içi performansına değinerek sözlerine başlayan Serdar, "İyi bir ikinci yarı geçirdik. Ben de son 17 maçta 11 gol attım. Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Transferiyle ilgili de konuşan gurbetçi oyuncu, "1 yıllık sözleşmem kaldı. Türkiye'yi çok seviyorum. İyi bir proje varsa, Türkiye'ye dönmeyi düşünebilirim. Hücum futbolunu benimseyen bir takımda oynamak isterim. Burada rahatlıkla oynayıp, başarılı olacağımı düşünüyorum. Menajerim, Almanya'dan ve Türkiye'den çeşitli kulüplerle görüşüyor. Bu hafta Çin'den de iyi bir teklif geldi. Kulübümün, benim için 1 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep edeceğini düşünüyorum ama pandemi dolayısıyla daha az bir rakam da olabilir." dedi.

Özellikle Trabzonspor'a transferiyle ilgili olarak basında yer alan dedikodulara açıklık getiren Serdar, "Trabzonspor büyük bir camia. Çok iyi oyuncuları var. Her forvetin oynamak isteyeceği bir takım." sözlerini sarf etti.

İleriye dönük kariyer hedeflerini de açıklayan Serdar, "Hayalim, Bundesliga'da ve A Milli Takım'da oynamak. İnşallah, gelecek sezon Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alırım." dedi.