"Türkiye'de her yer Ümraniye"

"Türkiye'de her yer Ümraniye"
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Bereket Sigorta Ümraniyespor'un Süper Lig'e yükselmesiyle çifte bayram yaşadıklarını söyledi.

Yıldırım, Bereket Sigorta Ümraniyespor'un Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Balıkesirspor'u 4-1 yenerek Süper Lig'e çıkmayı garantilediği mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İsmet Yıldırım, dün de Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan ettiğini hatırlatarak, "Bugün de Ümraniye 1. Lig’den Süper Lig’e çıktı. Tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum, gençlerimizi tebrik ediyorum. Sporcusundan, antrenörüne, yardımcı antrenörüne, hepsinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız Tarık kardeşim, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, her türlü hizmette yanımızda yer aldılar. Ümraniye’ye bu şampiyonluk helal olsun. Önemli bir şey başardık. Azmiyle, cesaretiyle, birlik ve beraberliğiyle başardık. Hayırlısıysa dedik. Cenabıhak nasip etti. Şükrediyoruz, çifte bayram yaşıyoruz. Ramazan Bayramı artı Ümraniye’nin bayramı. Türkiye’de dün Trabzon’un bayramıydı, her yer Trabzon’du. Şimdi her yer Ümraniye." ifadelerini kullandı.

"10 bin kişilik stat yapacağız"

Ümraniyespor için mevcut stadın yerine 10 bin kişilik stat yapacaklarını açıklayan İsmet Yıldırım, şöyle konuştu:

"Görüyorsunuz bize bir stat lazım ve altyapı lazım. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle, direktifleriyle, buraya çok güzel, 10 bin kişilik bir stat yapacağız. Çok güzel 6-7 tane saha yapıp altyapılarımızı güçlendireceğiz. Bizim gibi takımların mutlaka altyapılarının güçlü olması lazım. Yabancının azalması lazım. Çocuklarımızı geliştirmemiz lazım. Ümraniye’de bu fidan var. Ümraniye’de 120 bine yakın çocuk var. Bunların hepsinde futbol aşkı var, spor aşkı var. Spor köyümüzle birlikte Ümraniye bir başka olacak inşallah. Hayırlı olsun.”