Tümosan Konyaspor 1-1 Bitexen Antalyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Tümosan Konyaspor evinde Bitexen Antalyaspor'u ağırladı.

Yağmurlu havada oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Maça hızlı başlayan Bitexen Antalyaspor net bir pozisyona girse de golü bulamadı. Daha sonra ev sahibi de kendini hissettirmeye başladı ve pozisyonlara girdi. İlk yarının sonlarına doğru duran toptan golü bulan Tümosan Konyaspor devreye 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda da topa daha çok Bitexen Antalyaspor sahip olurken Tümosan Konyaspor daha kontrollü bir oyunu tercih etti. Özellikle sakatlıklardan dolayı oyun sık sık durdu.

Oyunun kontrolünü elinde tutan Bitexen Antalyaspor 69. dakikada Adam Buksa'nın kafasıyla beraberliği yakaladı.

Maçın geri kalanında başka gol çıkmazken taraflar bir puana razı oldu. Bu sonuçla Tümosan Konyaspor puanını 20 yaparken Bitexen Antalyaspor ise 30 yaptı.

Tümosan Konyaspor galibiyete hasret

Fahrudin Omerovic yönetiminde ilk lig maçına çıkan Tümosan Konyaspor galibiyete hasret kaldı. Beşinci maçında da kazanamayan ev sahibi son galibiyetini son olarak Mondihome Kayserispor maçında 2-0'lık skor ile almıştı.

Sergen Yalçın namağlup devam ediyor

Bitexen Antalyaspor başında dördüncü maçına çıkan Sergen Yalçın bir kez daha mağlubiyet yüzü görmedi. 0-0 biten Corendon Alanyaspor karşılaşması ile göreve başlayan Sergen Yalçın, dört maçta üç beraberlik bir galibiyet aldı.

Maçtan öne çıkan pozisyonlar

10. dakikada Bitexen Antalyaspor net fırsattan yararlanamadı. İzlemek için tıkla!

43. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Guilherme'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda kafalardan seken topu N'Zonzi, ağlarla buluşturdu: 1-0 
İzlemek için tıkla!

69. dakikada konuk ekip eşitliği yakaladı. Erdoğan Yeşilyurt'un sağ kanattan ortasında Buksa, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-1. İzlemek için tıkla!

72. dakikada Tümosan Konyaspor ikinci gol için geldi. 
İzlemek için tıkla!

TÜMOSAN Konyaspor: 1 - Bitexen Antalyaspor: 1

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Zorbay Küçük, Kerem Ersoy, Furkan Ürün

TÜMOSAN Konyaspor: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Uğurcan Yazğılı, Metehan Mert, Guilherme, Soner Dikmen, Prip (Dk. 84 Cicaldau), N'Zonzi, Oğulcan Ülgün (Dk. 79 Moreno), Yunus Mallı (Dk. 79 Oliveira), Cikalleshi

Bitexen Antalyaspor: Leite, Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk (Dk. 82 Naldo), Güray Vural, Kaluzinski, Bytyqi, Safuri (Dk. 87 Erdal Rakıp), Saric (Dk. 82 Ufuk Akyol), Larsson (Dk. 90+3 Milosevic), Buksa (Dk. 87 Assombalonga)

Goller: Dk. 43 N'Zonzi (TÜMOSAN Konyaspor), Dk. 69 Buksa (Bitexen Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 13 Oğulcan Ülgün (TÜMOSAN Konyaspor), Dk. 53 Larsson, Dk. 81 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 90+5 Erdal Rakıp (Bitexen Antalyaspor)