ÖZET | Tümosan Konyaspor 2-0 Atakaş Hatayspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Tümosan Konyaspor sahasında ağırladığı Atakaş Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda 13870 futbolseverin tribünden takip ettiği karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetti.

İlk devresinde gol sesi çıkmayan maçta kilit ikinci yarıda açıldı. Tümosan Konyaspor'a galibiyeti getiren goller 52'de Uğurcan Yazılı'dan ve 56'da Oğulcan Ülgün'den geldi.

Alt sıraları yakından ilgilendiren bu maçta 3 puanı hanesine yazdıran Tümosan Konyaspor, 28 puana yükseldi. Atakaş Hatayspor ise 29 puanda kaldı.

Trendyol Süper lig'de bir sonraki hafta Fahrudin Omerovic'in öğrencileri gelecek hafta Siltaş Yapı Pendikspor deplasmanına konuk olacak. Volkan Demirel'in takımı ise Fenerbahçe'yi sahasında ağırlayacak.

Tümosan Konyaspor yeniden kazandı

Ligin 25. haftasında MKE Ankaragücü'nü 1-0'la geçen Konya temsilcisi, 26. haftada 2-0 ile Beşiktaş engeline takılmıştı. Bu hafta yeniden kazanarak 1 maçlık aradan sonra galibiyet alan Tümosan Konyaspor, alt sıralardan uzaklaşmak için yoluna devam edecek.

Atakaş Hatayspor galibiyet arıyor

Geçtiğimiz hafta EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Hatay temsilcisi, bu hafta da kazanamadı. 3 puan hasreti üç maça çıkan Atakaş Hatayspor ise gelecek hafta Fenerbahçe karşısında boy gösterecek.

Maçtan öne çıkan anlar

4. dakikada golü bulan Atakaş Hatayspor'un sayısı ofsayta takıldı. İzlemek için tıklayın 

31. dakikada Ahmet Oğuz'un kısa düşen pasında meşin yuvarlağı önünde bulan Halil Dervişoğlu, kaleciyle karşılaştığı pozisyondan yararlanamadı. İzlemek için tıklayın 

49. dakikada Cikalleshi'nin kaleyi gören sol cepheden sert şutunda top yan ağlarda kaldı. İzlemek için tıklayın 

51. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Guilherme'nin sağ köşe gönderinden kullandığı korner atışında, Uğurcan Yazğılı'nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0. İzlemek için tıklayın 

55. dakikada yeşil beyazlılar farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan ceza sahasına giren Ethemi'nin pasında Oğulcan Ülgün'ün dokuşunda savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu: 2-0. İzlemek için tıklayın 

Tümosan Konyaspor 2 - 0 Atakaş Hatayspor

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Zorbay Küçük, Bahtiyar Birinci, Murat Temel

TÜMOSAN Konyaspor: Slowik, Ahmet Oğuz (Dk. 46 Uğurcan Yazğılı), Damjanovic, Hadebe, Guilherme, N'Zonzi, Soner Dikmen, Prip (Dk. 46 Ethemi), Oğulcan Ülgün (Dk. 71 Adil Demirbağ), Ndao (Dk. 90+5 Yasir Subaşı), Cikalleshi (Dk. 62 Sambou)

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Rivas, Kilama, Maksimovic, Cemali Sertel (Dk. 70 Doğukan Sinik), Massanga Matondo, Mehdi Boudjemaa (Dk. 60 Rui Pedro), Ömer Faruk Beyaz (Dk. 60 Kerim Alıcı), Görkem Sağlam (Dk. 70 Dadashov), Fernandes (Dk. 79 Strandberg), Halil Dervişoğlu

Sarı kartlar: Dk. 27 Kilama, Dk. 90+9 Erce Kardeşler, Rui Pedro (Atakaş Hatayspor), Dk. 40 Damjanovic, Dk. 44 Ahmet Oğuz, Dk. 68 Oğulcan Ülgün, Dk. 76 Slowik, Dk. 90+9 Ethemi, Sambou (TÜMOSAN Konyaspor)

Goller: Dk. 51 Uğurcan Yazğılı, Dk. 55 Oğulcan Ülgün (TÜMOSAN Konyaspor)