Trendyol Süper Lig'de tarihi derbi

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk düğümü bu hafta çözülebilir. Ligi sürklase eden iki takım Galatasaray ve Fenerbahçe, sezonun finalinde RAMS Park’ta karşı karşıya gelecek. Bu büyük mücadelede alınacak skor sezonun seyri açısından büyük önem taşıyor.

Ligin 37. Haftasında 99 puanı bulunan Galatasaray ile 93 puanlı Fenerbahçe'nin bu dev randevusundan çıkacak sonuç şampiyonun adını koyma niteliğine sahip olabilir. 

VavaCars Fatih Karagümrük'ü son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup eden Galatasaray, şampiyonluğa en yakın takım konumunda. Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunan sarı-kırmızılı ekip, derbiden 1 puanla ayrılsa bile 24. kez ipi göğüsleyecek. 

Mondihome Kayserispor engelini 3 golle geçen Fenerbahçe'nin ise Galatasaray karşısındaki tek hedefi galibiyet. Sarı-lacivertliler, ezeli rakibini deplasmanda mağlup ederek şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı hedefliyor. 

Derbinin ardından ligin 38. ve son haftasında ise Galatasaray, deplasmanda Tümosan Konyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen İstanbulspor'u konuk edecek. 

Futbolseverleri ekrana kiteyecek bu dev mücadele pazar akşamı 19.00'u gösterdiğinde beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

Trendyol Süper Lig'de 37. haftanın fikstürü:

17 MAYIS CUMA

17:00 İSTANBULSPOR - EMS YAPI SİVASSPOR
20:00 BITEXEN ANTALYASPOR - YUKATEL ADANA DEMİRSPOR

18 MAYIS CUMARTESİ

19:00 GAZİANTEP FK - VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK
19:00 RAMS BAŞAKŞEHİR - TRABZONSPOR
19:00 BEŞİKTAŞ - ATAKAŞ HATAYSPOR
19:00 MKE ANKARAGÜCÜ - SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR
19:00 ÇAYKUR RİZESPOR - KASIMPAŞA
19:00 YILPORT SAMSUNSPOR - CORENDON ALANYASPOR
19:00 MONDİHOME KAYSERİSPOR - TÜMOSAN KONYASPOR

19 MAYIS PAZAR

19:00 GALATASARAY - FENERBAHÇE



TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN