Trendyol Süper Lig geri dönüyor

Video yükleniyor...

Trendyol Şüper Lig Şamil Ekinci Sezonu'nda zorlu maraton 9. hafta maçlarıyla devam ediyor.
 
Milli aranın ardından takımlar,lige iyi bir dönüş yapabilmek için sahnede olacak. Adana Demirspor'un bay geçeceği haftada önemli müsabakalar futbolseverlerle buluşacak.

Ülke futbolunun zirve liginde 9. Hafta,, cumartesi günü 13.30'da oynanacak Bellona Kayserispor-Gaziantep FK karşılaşmasıyla başlayacak. Futbolculuk dönemlerinde gösterdikleri performanslarla dikkat çeken ve Vestel Manisaspor'da aynı dönemde görev yapan iki isim Sinan Kaloğlu ve Selçuk İnan bu kez teknik direktör olarak birbirlerine rakip olacak. Bellona Kayserispor haftaya 4 puanla 17. sırada başlarken Gaziantep Futbol Kulübü ise milli araya 5 puanla 16. sırada girmişti.
 
Cumartesi gününün kritik maçlarından birisi de Trabzon'da oynanacak. Ligin şampiyonluk başarısı tatmış iki takımından Trabzonspor ile Rams Başakşehir, 16:00'da kozlarını Papara Park'ta paylaşacak.
 
Cumartesi akşamı Trendyol Süper Lig'de iki müsabaka var. 19:00'da başlayacak maçların ilkinde lider Galatasaray, Onvo Antalyaspor'un konuğu olacak. Sarı-kırmızılılarda hedef Akdeniz ekibini geçerek önemli bir virajı dönmek olacak. Alex de Souza'nın öğrencileri ise zorlu rakibini yenerek yeni bir çıkış yakalamak isteyecek.
 
Aynı saatte oynanacak bir diğer maçta ligin dişli ekipleri ikas Eyüpspor ile Göztepe, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda 3 puan mücadelesi verecek.
 
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında pazar mesaisinde de 4 mücadele oynanacak. 13:30'da ilk santranın yapılacağı maçta 3 puana şiddetle ihtiyaç duyan takımlardan Net Global Sivasspor ile Atakaş Hatayspor Sivas'ta kozlarını paylaşacak.
 
Günün 16:00'da oynanacak tek maçında ligin namağlup 3 takımından birisi olan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta ikas Eyüpspor önünde kritik bir galibiyete imza atan Tümosan Konyaspor'u Tüpraş Stadı'nda ağırlayacak. 
 
Haftanın öne çıkan maçında pazar akşamı 19:00'da lig ikincisi Samsunspor ile dördüncü basamakta yer alan Fenerbahçe, Uluslar Ligi'nde milli takıma da ev sahipliği yapan Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak. 
 
19:00'da başlayacak diğer mücadelede Fatih Tekke'li Corendon Alanyaspor'un konuğu 7 maçlık cezası sona eren Sami Uğurlu'nun çalıştırdığı Kasımpaşa olacak.
 
Trendyol Süper Lig'de 9. haftanın perdesi Bodrum'da kapanacak. İsmet Taşdemir ile göze hoş gelen bir futbol oynayan Sipay Bodrum FK, milli ara öncesi 5 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırarak nefes alan İlhan Palut'lu Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Tüm maçların heyecanı her zaman olduğu gibi beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak.

İşte haftanın programı: 

19 EKİM CUMARTESİ

13:30 | BELLONA KAYSERİSPOR - GAZİANTEP FK
16:00 | TRABZONSPOR - RAMS BAŞAKŞEHİR
19:00 | İKAS EYÜPSPOR - GÖZTEPE 
19:00 | ANTALYASPOR - GALATASARAY

20 EKİM PAZAR

13:30 | NET GLOBAL SİVASSPOR - ATAKAŞ HATAYSPOR
16:00 | BEŞİKTAŞ - TÜMOSAN KONYASPOR
19:00 | CORENDON ALANYASPOR - KASIMPAŞA 
19:00 | SAMSUNSPOR - FENERBAHÇE 

21 EKİM PAZARTESİ

20:00 | SİPAY BODRUM FK - ÇAYKUR RİZESPOR

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN