Transferde 'fırtına' sürüyor! Umut Bozok için geri sayım...

Transferde 'fırtına' sürüyor! Umut Bozok için geri sayım...
Son şampiyon Trabzonspor, transferde gaza bastı. Larsen, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ı kadrosuna katan bordo mavililer, Stefano Denswil'le de sözleşme yeniledi.

Umut Bozok transferi sona yaklaştı

Sağ beke Jens Larsen takviyesini gerçekleştiren bordo mavililer, Kasımpaşa'daki performanslarıyla dikkat çeken Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ı da kadrosuna kattı. İç transferde de Stefano Denswil'le nikah tazeleyen Karadeniz ekibi, Süper Lig'de sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok'u kadrosun katma konusunda oldukça kararlı. Kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa'da 20 gol - 8 asistle kariyerinin en başarılı sezonunu yaşayan 25 yaşındaki forvet için Lorient kulübü ile görüşmelere başlayan bordo mavili yönetimin transferi son aşamaya getirdiği öğrenildi.

Nwakaeme ve Abdülkadir ayrıldı

Öte yandan Trabzonspor'da önemli bir de ayrılık yaşandı. Geride kalan sezonda kazanılan tarihi şampiyonluğun mimarlarından biri olan Anthnoy Nwakaeme ile Trabzonspor'un yolları ayrıldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasına göre 3 sezon için 10 milyon euro talep eden 33 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyla, ekonomik nedenler sebebiyle yola devam edilmeme kararı alındı. Bu süreçte bordo mavililere veda eden bir diğer isim ise, geçen sezonun ikinci yarısını Yukatel Kayserispor'da kiralık olarak geçiren Abdulkadir Parmak oldu.