Trabzonspor'un transferdeki son hamlesi sağ bek pozisyonuna

Video yükleniyor...

Transfer döneminde şu ana kadar 7 yeni ismi kadrosuna katan Trabzonspor, Güney Kore Milli Takımı ile Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden Hyun Jun Suk dışında yeni sezona Macaristan'da hazırlanıyor.

Kadroda büyük değişime giden yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ın oyun sistemine uygun savunma, orta saha ve forvet pozisyonunda yepyeni isimleri takıma kazandırdı.

Yönetim, transfer döneminde yarışmacı bir takım oluşturmakla birlikte gelecek vaat eden isimleri de kadrosuna katarak önümüzdeki sezonların temelini atmaya çalışıyor.

Transfer döneminde, mali fair play kriterlerini göz önünde bulundurmak zorunda kalan bordo mavili yönetim, yeni sezon öncesinde son hamleyi sağ bek pozisyonuna yapacak.

Öte yandan Trabzonspor'un 9 Ağustos'ta Yunanistan'da PAOK'la oynayacağı hazırlık maçı iptal oldu. Kulüp yetkililerinin Macaristan kampında 7 Ağustos'ta oynanacak El Tedhamon maçının ardından Macaristan'da bir hazırlık maçı için girişimlerinin olduğu öğrenildi.

Bordo mavili kafilenin 12 Ağustos'ta İstanbul'da Bursaspor'la yapacağı karşılaşma için 10 Ağustos'ta Macaristan'dan ayrılması bekleniyor.

Bu arada Trabzonspor'da gönderilecekler listesinde yer alan Oscar Cardozo'nun, Trabzon'a dönerek kadro dışı oyunculara uygulanan özel antrenman programına dahil olduğu öğrenildi.

Kendisine verilen izin süresi dolan 33 yaşındaki golcünün, kadro dışı oyuncularla birlikte çalışmalarını sürdürdüğü, yeni sezon öncesi kendisine kulüp aramaya devam ettiği ve bu yönde de menajerinin görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Cardozo'nun, La Liga ekiplerinden Malaga'nın transfer gündeminde yer aldığı ancak görüşmelerin ağır ilerlediği ifade edildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri