Trabzonspor'u üzen haber! Eski golcü hayatını kaybetti...

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Arsenal ve Everton'da forma giyen eski İngiliz golcü Kevin Campbell 54 yaşında hayatını kaybetti.

Ciddi bir hastalığı sebebiyle uzun süredir hastanede yatan Campbell'in ölümü Nottingham Forest'tan takım arkadaşı Mark Crossley tarafından doğrulandı. Aynı zamanda İngiliz oyuncu Daily Record'un haberine göre Mayıs ayınının sonundan vefatına kadar hastanede yatıyordu ve hastalığının detayları gizli tutuluyordu.

ARSENAL VE EVERTON'DAN PAYLAŞIM

Arsenal eski oyuncusu hakkında resmi sosyal medya hesaplarından, "Eski forvetimiz Kevin Campbell'ın kısa süren bir hastalıktan sonra hayatını kaybettiğini öğrendiğimiz için büyük üzüntü duyuyoruz. Kevin kulüpteki herkes tarafından çok seviliyordu. Bu zor zamanda hepimiz onun arkadaşlarını ve ailesini düşünüyoruz. Huzur için yat Kevin." açıklamasında bulunurken.

Everton ise "Everton'daki herkes eski forvetimiz Kevin Campbell'ın henüz 54 yaşında vefat etmesinden dolayı derin bir üzüntü duymaktadır. Sadece gerçek bir Goodison Park kahramanı ve İngiliz futbolunun simgesi değil, aynı zamanda onunla tanışan herkesin bileceği gibi inanılmaz bir insandı. Huzur içinde yat Super Kev." sözlerine yer verdi.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

1998 yılınının Temmuz ayında 4 Milyon Euro karşılığında Nottingham Forest'tan Trabzonspor'a tranfer olan Campbell, bordo mavililer ile 18 maça çıkıp ve 5 gol atıp 5 asist yapmıştı.

Eski oyuncusu hakkında resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Trabzonspor'un açıklamaları şu şekilde:

"1998-1999 sezonunda formamızı giyen eski futbolcumuz Kevin Campbell’ın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. 

Kevin Campbell, kulübümüz için sadece bir oyuncu değil, aynı zamanda büyük bir değerdi. Onun sahadaki performansı ve Trabzonspor’umuza kattığı enerji, taraftarlarımızın kalbinde her zaman özel bir yer tutacaktır.

Bu acı kayıp karşısında, başta Campbell ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz."