Trabzonspor’a taraftar morali

Trabzonspor’a taraftar morali

Turkcell Süper Ligi’nin ilk haftasında deplasmanda Kayserispor’a 1-0 mağlup olan ve lige kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor’a taraftarlar moral verdi.

Türk Hava Yolları’na ait özel uçak ile dün gece Kayseri’den Trabzon’a gelen Bordo-mavili kafileyi hava limanında bir grup taraftar çoşkuyla karşıladı. Futbolcular, Kayserispor deplasmanında alınan 1-0′lık mağlubiyetin moral bozukluğunu yaşarken, yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu ellerinde maşalelerle şampiyonluk şarkıları söyleyerek, oyunculardan morallerini bozmamalarını istedi.

Kayserispor maçını izlemek üzere kafileyle birlikte Kayseri’ye giden Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ve yöneticiler de aynı uçakla Trabzon’a döndü. Başkan Albayrak takımdan ayrı olarak VIP salonundan çıktı. Albayrak’ın Kayserispor mağlubiyeti sonrası oldukça moralsiz olduğu öğrenilirken, diğer yöneticiler de konuşmamayı tercih etti.

Marcelinho, Ersen ve Musa Apoel FC maçında yok

Türkcell Süper Ligi’nde dün Kayserispor’a deplasmanda 1-0 yenilen Trabzonspor, UEFA Kupası 1. Ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi’nin Apoel FC takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Günü izinli olarak geçirecek olan bordo-mavili takım, yarın sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ilk çalışmasını yapacak ve 8 Ağustos Salı günü de yapacağı antrenmanın ardından akşam saatlerinde Kıbrıs Rum Kesimi’ne gidecek.

Bordo-mavili takımın yeni transferleri Marcelinho, Ersen Martin ve Musa Büyük, Apoel FC maçında forma giyemeyecek.

Üç oyuncunun yeni transfer olmalarından dolayı UEFA’ya bildirilemediği bildirildi.