GENİŞ ÖZET | Trabzonspor 4-1 VavaCars Fatih Karagümrük

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Ev sahibi Trabzonspor, mücadeleden 4-1 galip ayrıldı. 

Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Bartra, Trezeguet (2) ve Batuhan Şen (k.k)'den geldi. VavaCars Fatih Karagümrük'ün tek golünü ise Mbaye Diagne kaydetti. 

Bu sezon bir ilk oldu


OPTA verilerine göre, Trabzonspor - VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşması, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ilk yarısında çekilen isabetli şuttan (3) fazla gol atılan (4) ilk maç oldu. 

Diagne alev alev

VavaCars Fatih Karagümrük'ün tek golünü kaydeden Mbaye Diagne, bu sezonki 20. golünün altına imzasını attı. 

Trezeguet'den dev performans 

Maçta iki gol atarak takımının galibiyetinde başrolü oynayan Trezeguet, 2022/23 sezonunda Spor Toto Süper Lig'deki 10'uncu golünü VavaCars Fatih Karagümrük ağlarına göndermiş oldu. Trezeguet, 2017/18 sezonundan (13 gol) bu yana ilk kez bir lig sezonunda çift haneli gol sayısına ulaşmış oldu. 

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 51'e yükseltirken, VavaCars Fatih Karagümrük 44 puanda kaldı. 

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE OLUŞAN PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Önemli Anlar

8. dakikada ilk etkili atakta Trabzonspor golü buldu. Arif Boşluk'un soldan ortasında altıpas içinde boşta kalan topu önünde bulan Bartra, dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

14. dakikada konuk takım da ilk etkili atağında eşitliği sağladı. Lobjanidze'nin ceza alanı sol tarafından yerden pasında, Hüseyin Türkmen'in müdahale etmeye çalıştığı topu Diagne, altıpas içinde filelere yolladı. İzlemek için tıklayın!

20. dakikada bordo-mavili ekip yeniden öne geçti. Gomez'in sağdan pasında Trezeguet'nin şutunda, kaleci Batuhan Şen'in müdahale ettiği top filelere gitti. İzlemek için tıklayın!

30. dakikada gelişen VavaCars Fatih Karagümrük atağında Fabio Borini vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

35. dakikada Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı. Sol çaprazdan ceza alanına hareketlenen Trezeguet'nin şık vuruşunda, kaleci Batuhan Şen'in uzanamadığı top sol üst köşeden filelerle buluştu. 
İzlemek için tıklayın!

51. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Trezeguet kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

60. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Abdülkadir Ömür golü attı ancak pozisyon VAR incelemesi sonrasında ofsayt olarak değerlendirildi. İzlemek için tıklayın!

70. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük kalecisi Batuhan Şen ile karşı karşıya kalan Trezeguet, golü bulamadı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor: 4 - VavaCars Fatih Karagümrük: 1

Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi

Hakemler: Turgut Doman, Mustafa Sönmez, Ali Tuna

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Hüseyin Türkmen, Bartra, Arif Boşluk (Dk. 83 Serkan Asan), Siopis, Abdülkadir Ömür (Dk. 74 Hamsik), Bakasetas, Visca (Dk. 74 Bardhi), Trezeguet (Dk. 88 Lahtimi), Gomez (Dk. 74 Umut Bozok)

VavaCars Fatih Karagümrük: Batuhan Şen, Biraschi (Dk. 64 Salih Dursun), Rodrigues, Dresevic, Levent Mercan, Lobjanidze (Dk. 75 Colley), Bertolacci (Dk. 75 Nicholas), Ozdoev, Shukurov (Dk. 46 Adnan Uğur), Diagne, Borini (Dk. 82 Kerim Frei)

Goller: Dk. 8 Bartra, Dk. 20 Batuhan Şen (Kendi kalesine), Dk. 35 ve 51 Trezeguet (Trabzonspor), Dk. 14 Diagne (VavaCars Fatih Karagümrük)

Sarı kart: Dk. 87 Serkan Asan (Trabzonspor)