ÖZET | Trabzonspor 2-1 Tümosan Konyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Tümosan Konyaspor karşı karşıya geldi. Maç, 2-1'lik Trabzonspor galibiyeti ile tamamlandı. 

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri dakikalar 59 ve 85'i gösterirken Paul Onuachu kaydederken, Tümosan Konyaspor'un golü 77. dakikada Prip'ten geldi. 

Trabzonspor'un yıldız forveti Onuachu, bu sezon ligdeki 8. maçında altıncı golünü kaydetmiş oldu. 

Abdullah Avcı etkisi

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, son 5 maçından 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyete ulaştı. 

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 22'ye yükseltirken, Tümosan Konyaspor 10 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

21. dakikada Berat Özdemir'in pasında, savunmada Adil Demirbağ'ın uzaklaştıramadığı top Onuachu'nun önüne düştü. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak üsten auta gitti. İzlemek için tıklayın!

28. dakikada Cikalleshi'nin ceza alanı sol çaprazında yerden vuruşunda arka direkte uygun durumdaki Calvo'nun altı pas içinde şutunda, top üst direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

45+1. dakikada sağ taraftan yapılan ortada Visca'nın şutunda, çizgi üzerinde Yasir Subaşı, kafayla büyük tehlikeyi önledi.
İzlemek için tıklayın!

49. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Tümosan Konyaspor kalecisi Bernardoni gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

59. dakikada çok etkili gelen Trabzonspor'da sahneye çıkan Paul Onuachu, net bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

62. dakikadaki etkili Tümosan Konyaspor atağında Cicaldau'nun vuruşu kale direğinin dibinden dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 63. dakikasında etkili gelişen Trabzonspor atağında Paul Onuachu ceza sahasında şık hareketler ile önünü açarken, oyuncunun attığı şut dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

77. dakikada sahneye çıkan Tümosan Konyaspor futbolcusu Prip, takımının eşitlik golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 85. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Paul Onuachu, çok şık bir golle takımını tekrar öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor: 2 - TÜMOSAN Konyaspor: 1

Stat: Papara Park

Hakemler: Cihan Aydın, Serkan Ok, Volkan Ahmet Narinç

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın (Dk. 90 Benkovic), Baniya (Dk. 82 Enis Destan), Denswil, Larsen, Berat Özdemir (Dk. 46 Bakasetas), Mendy, Abdülkadir Ömür, Pepe, Visca (Dk. 69 Trezeguet), Onuachu

TÜMOSAN Konyaspor: Bernardoni, Ahmet Oğuz (Dk. 76 Paz), Adil Demirbağ, Calvo, Yasir Subaşı, Uğurcan Yazgılı (Dk.89 Cebrail Karayel), Soner Dikmen, Muric (Dk. 68 Andreasen), Cicaldau (Dk. 89 Yunus Mallı), Moreno, Cikalleshi (Dk. 68 Castro)

Goller: Dk. 59 ve 85 Onuachu (Trabzonspor), Dk. 77 Andreasen (TÜMOSAN Konyaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 71 Adil Demirbağ, Dk. 90+5 Soner Dikmen, Dk. 90+