Trabzonspor, Şenol Güneş'i resmen açıkladı!

Video yükleniyor...

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

"Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş."

BAŞKAN DOĞAN'DAN İLK SÖZLER

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yayınladı.

İşte Doğan'ın sözleri:

"Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantımızda üç isim üzerinde enine boyuna tartıştık. Takımımızın güçlü bir iskeleti var ve Süper Lig maratonunun henüz başındayız. Bütün bunları üst üste koyunca hedeflerimize daha tecrübeli bir hoca ile varabileceğimize inandık ve efsanemiz Şenol Güneş ile bugün itibarıyla anlaşma sağladık.

Trabzonspor’umuzun hemen hemen her başarısında yer alan, teknik adamlığı döneminde şampiyonluk kazandırmış, bizim gibi düşünen, bizim gibi inanan ve tamamen ‘bizden biri’ olan Şenol Güneş hocamıza ‘yuvana yeniden hoş geldin’ diyorum.

Camiamızdan, bir ve beraberce hareket ederek kenetlenmesini, hem hocamıza hem de oyuncularımıza moral olmasını özellikle rica ediyorum. Bu kenetlenmenin, yakın gelecekteki başarılarımız için çok önemli olduğunu da vurgulamak istiyorum."

GÜNEŞ İLK MAÇINDA BEŞİKTAŞ KARŞISINDA

Trabzonspor'un 5. kez başına geçen Şenol Güneş, ilk maçında ilginç bir tesadüf yaşayacak. 

Bordo mavililer, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'ı konuk ederken, tecrübeli teknik adam da eski takımına karşı ilk maçına çıkacak. 

GÜNEŞ'İN TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor'da 4 farklı dönemde teknik adamlık yapan Şenol Güneş, son olarak 2012/13 sezonunda takımın başından ayrılmıştı. Tecürbeli çalıştırıcı ayrıca bordo-mavili ekipte üç farklı dönemde 4 kupa kazanmayı başarmıştı.

Detayları beIN SPORTS muhabiri Erdem Şen aktardı...