GENİŞ ÖZET | Trabzonspor 0-1 Mondihome Kayserispor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Mondihome Kayserispor karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-0'lık Mondihome Kayserispor galibiyeti ile tamamlandı. 

Konuk ekibe galibiyeti getiren golü dakikalar 88'i gösterirken Bahoken kaydetti. 

Pepe oyuna devam edemedi

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Nicolas Pepe maça ilk 11'de başlarken, karşılaşmanın 38. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Yıldız futbolcunun yerine Anastasios Bakasetas oyuna dahil oldu. 

PEPE'NİN OYUNDAN ÇIKTIĞI ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Avcı yönetiminde bir ilk

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Karadeniz ekibi, ilk yenilgisini Mondihome Kayserispor karşısında aldı.

Sahasında Corendon Alanyaspor'u 1-0, Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-2, evinde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenen, VavaCars Fatih Karagümrük ile 0-0, EMS Yapı Sivasspor ile 3-3 berabere kalan bordo-mavili takım, 5 maçlık yenilmezlik serisini sürdüremedi.

Mondihome Kayserispor formunu sürdürdü

Mondihome Kayserispor ise ligdeki yenilmezlik serisini 6 maça çıkarırken, sarı kırmızılılar bu süreçte 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Bu sonuçla birlikte Trabzonspor 23 puanda kalırken, Mondihome Kayserispor da 23 puana yükseldi. 

Önemli Anlar

22. dakikada Larsen'in topuk pasında, ceza alanı sağ tarafında son çizgiye inen Pepe, meşin yuvarlağı içeri çıkardı. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topu yakın mesafede önünde bulan Visca'nın şutunda meşin yuvarlak üsten auta çıktı. İzlemek için tıklayın!

37. dakikada Gökhan Sazdağı sağ çizgide rakibinden sıyrılarak kaleye gönderdiği topu Uğurcan Çakır, ayaklarıyla önledi. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı. İzlemek için tıklayın!

45. dakikada Visca'nın sağdan ortasında Onuachu, altıpas içinde Aylton tarafından düşürülünce maçın hakemi Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Ancak Onuachu'nun ofsayatta olduğu gerekçesiyle Video Yardımcı Hakem Uygulamasıyla penaltı kararı iptal edildi. İzlemek için tıklayın!

48. dakikada gelişen Mondihome Kayserispor atağında Mame Thiam çok etkili bir şut çıkardı ancak gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

54. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Trezeguet şutunu çıkarırken, Mondihome Kayserispor stoperi Majid Hosseini bu pozisyonda gol izni vermedi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 88. dakikasında sahneye çıkan Bahoken, Mondihome Kayserispor'a üç puanı getiren golü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor: 0 - Kayserispor: 1

Stat: Papara Park

Hakemler: Ümit Öztürk, Murat Tuğberk Curbay, Mehmet Akıncık

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Larsen, Baniya, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Dk. 63 Kourbelis), Abdülkadir Ömür (Dk. 78 Umut Güneş), Visca (Dk. 63 Enis Destan), Trezeguet (Dk. 78 Teklic), Pepe (Dk. 38 Bakasetas), Onuachu

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Hosseini, Attamah, Carole (Dk. 59 Uzodimma), Ramazan Civelek (Dk. 69 Arif Kocaman), Karimi, Aylton, Kemen (Dk. 69 Mane), Cardoso (Dk. 82 Bahoken), Thiam

Gol: Dk. 88 Bahoken (Mondihome Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 18 Kemen, Uzodimma (Maç bitiminde) (Mondihome Kayserispor), Dk. 86 Kourbelis, Dk. 90+3 Teklic, Enis Destan (Maç bitiminde) (Trabzonspor)