ÖZET | Trabzonspor 0-0 M. Başakşehir

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde lider Trabzonspor, yükselen formuyla dikkatleri üzerine çeken M. Başakşehir'i evinde ağırladı. Mücadele 0-0 golsüz eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 46'ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Emre Belözoğlu yönetimindeki M. Başakşehir ise puanını 33 yaptı ve ligin üçüncü sırasındaki yerini korudu.

Emre Belözoğlu ile doludizgin

M. Başakşehir, Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra çıktığı 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı ve henüz bir haftayı puansız kapatmadı.

Önemli Anlar

19. dakikada kaleci Muhammed Şengezer'in hatalı pasında Abdülkadir Ömür, topu Dorukhan Toköz'ün önüne bıraktı. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinden şutunda üst direğe çarpan top auta gitti. İzlemek için tıklayın!

Kaleci Muhammed Şengezer ile karşı karşıya kalan Cornelius'un aşırtma şutunda üst direğe çarpan top dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor: 0 - Medipol Başakşehir: 0

Stat: Medical Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İbrahim Bozbey

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Hüseyin Türkmen, Denswil, Trondsen (Dk. 83 İsmail Köybaşı), Dorukhan Toköz (Dk. 76 Siopis), Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür (Dk. 88 Yusuf Sarı), Djaniny, Cornelius (Dk. 76 Koita)

Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Caiçara, Ndayishimiye, Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan (Dk. 73 Deniz Türüç), Aleksic, Visca, Gulbrandsen (Dk. 73 Chadli), Okaka

Sarı kartlar: Dk. 32 Hüseyin Türkmen (Trabzonspor), Dk. 45 Ndayishimiye, Dk. 89 Okaka (Medipol Başakşehir)