ÖZET | Trabzonspor 1-0 Kasımpaşa

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor, 24. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'yı Edin Visca'nın attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmayı iki takım da 10 kişi tamamladı. Trabzonspor'dan Bruno Peres, Kasımpaşa'dan ise Valentin Eyyseric 74. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Trabzonspor, puanını 57'ye çıkardı ve en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor ile arasındaki 9 puanlık farkı korudu.

5 maçlık galibiyet serisi biten Kasımpaşa ise haftayı 27 puanla tamamladı.

Önemli anlar

Bordo-mavililer 6. dakikad öne geçti. Dorukhan'ın pasında çok sert vuran Edin Visca, ağları havalandırdı. Bu gol, Visca'nın bordo-mavili taraftarlar önünde attığı ilk gol oldu. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 12. dakikada 2. gole çok yaklaştı. Abdülkadir'in müthiş pasında savunmanın arkasına sarkan Cornelius, aşırtma vuruşunda çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

İstanbul ekibi, 68. dakikada Valentin Eysseric ile beraberliği yakalamaya çok yaklaştı. Eysseric'in klas şutunda top direkten döndü. Seken topa Trabzonspor savunması son anda müdahale etti. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 74. dakikasında iki takım da 10 kişi kaldı. Trabzonspor'dan Bruno Peres, Kasımpaşa'dan ise Valentin Eyyseric ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Öte yandan yaşanan olayların ardından Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sami Uğurlu da kırmızı kartla cezalandırıldı. 
İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor: 1 - Kasımpaşa: 0

Stat: Medical Park

Hakemler: Zorbay Küçük, Ali Saygın Ögel, Esat Sancaktar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Denswil, Hugo, Puchacz, Dorukhan Toköz (Dk. 71 Berat Özdemir), Siopis, Abdülkadir Ömür (Dk. 77 Serkan Asan), Visca (Dk. 90+1 Bakasetas), Nwakaeme (Dk. 71 Yusuf Erdoğan), Cornelius (Dk. 90+1 Djaniny)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Tarkan Serbest, Brecka, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Travnik (Dk. 46 Eysseric), Ahmet Engin (Dk. 46 Fall), Ben Quanes (Dk. 87 Tunay Torun), Hajradinovic, Umut Bozok

Gol: Dk. 6 Visca (Trabzonspor)

Kırmızı Kartlar: Dk. 75 Peres (Trabzonspor) Dk. 75 Eysseric, Dk. 75 Sami Uğurlu (Teknik sorumlu) (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 22 Dorukhan Toköz (Trabzonspor) Dk. 42 Eren Elmalı, Dk. 65 Fall, Dk. 90+5 Brecka (Kasımpaşa)