ÖZET | Trabzonspor 2-1 İttifak Holding Konyaspor

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor'u Edin Visca'nın golleriyle 2-1 mağlup etti. İttifak Holding Konyaspor'un tek golü ise Cikalleshi'den geldi.

Yenilmezlik serisi 9 maça çıkan lider Trabzonspor, puanını 60'a çıkardı.

Ligin ikinci sırasında yer alan İttifak Holding Konyaspor ise 48 puanda kaldı ve Trabzonspor'un 12 puan gerisine düştü. Konyaspor'un bir maç eksiği bulunuyor.

Edin Visca, Trabzonspor formasıyla çıktığı son 3 karşılaşmada 4 gol attı.

Süper Lig'i 159 TL'ye izle!

Önemli anlar

Bordo-mavililer, 13. dakikada öne geçti. Cornelius orta alanda aldığı topu iyi taşıdı ve müthiş bir pasla Visca'ya aktardı. Visca tek dokunuşla rakibinden sıyrıldı ve düzgün bir vuruşla ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

23. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Cornelius çok iyi yükseldi ancak kafa vuruşu direkten dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 30. dakikada bir kez daha direğe takıldı. Bakasetas'ın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst direkte patladı. İzlemek için tıklayın!

İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı.

Trabzonspor'u rahatlatan gol 67. dakikada geldi. Nwakaeme ceza sahasında müthiş hareketlerle topu Visca'ya gönderdi. Bekletmeden vuruşunu yapan Visca, kendisinin ve takımının 2. golünü attı. İzlemek için tıklayın!

İttifak Holding Konyaspor 83. dakikada farkı 1'e indirdi. Cikalleshi çok şık bir vuruşla ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor: 2 - İttifak Holding Konyaspor: 1

Stat: Medical Park

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Alpaslan Dedeş

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Denswil, Hugo, Puchacz, Siopis, Bakasetas (Dk. 71 Hamsik), Abdülkadir Ömür (Dk. 83 Berat Özdemir), Visca (Dk. 71 Yusuf Erdoğan), Nwakaeme (Dk. 83 Kouassi), Cornelius (Dk. 62 Djaniny)

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic (Dk. 63 Barış Yardımcı), Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Soner Dikmen (Dk. 63 Poku), Hadziahmetovic, Michalak (Dk. 73 Amilton), Rahmanovic (Dk. 79 Çekiçi), Bytyqi, Ahmed Hassan (Dk. 63 Cikalleshi)

Goller: Dk. 13 ve 67 Visca (Trabzonspor), Dk. 83 Cikalleshi (İttifak Holding Konyaspor)

Kırmızı kart: İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut (Maç bitimi)