Trabzonspor ile Yukatel Kayserispor final için sahada

Trabzonspor ile Yukatel Kayserispor final için sahada
35. haftada oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçıyla birlikte Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Trabzonspor, sezonu çifte kupayla bitirmenin planlarını yapıyor. Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında konuk ettiği Yukatel Kayserispor'u, maçın son anlarında Cornelius'un golüyle 1-0 mağlup etmiş ve rövanş öncesi avantaj sağlamıştı.

Abdullah Avcı'nın öğrencileri ligin 36. haftasında oynanan Atakaş Hatayspor maçına rotasyonulu bir kadro ile çıkmış, mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Karadeniz ekibinde zorlu Kayseri deplasmanı öncesi Bruno Peres ve Trondsen'in sakatlıkları bulunuyor. 

Mensah dışında eksik yok

Yukatel Kayserispor'da ise kötü form grafik devam ediyor. Hikmet Karaman'ın takımı ligde oynadıkları son 9 maçta yalnızca 5 puan toplayabildi. Sarı-kırmızılılar son olarak öne geçtikleri Gaziantep deplasmanında sahadan bir puanla ayrıldı. Ev sahibinde sezonu kapatan Bernard Mensah dışında eksik isim bulunmuyor. Ligde 15. sırada bulunan İç Anadolu temsilcisinde hedef Ziraat Türkiye Kupası'nı 2007-2008 sezonundan sonra bir kez daha kazanıp önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmek olacak. 

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20:30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek.