ÖZET | Trabzonspor 4-2 Göztepe

Video yükleniyor...

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 29. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 4-2 mağlup ederek yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.

Bordo-mavili ekibe üç puanı getiren golleri 34. dakikada Anthony Nwakaeme, 37 ile 53. dakikalarda Abülkadir Ömür ve 49. dakikada Djaniny kaydetti.

Konuk ekibin golleri 31. dakikada Halil Akbunar ile 43. dakikada Soner Aydoğdu'dan geldi.

Trabzonspor bu galibiyetle puanını 70'e çıkararak liderliğini sürdürdü. Göztepe ise 27 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Göztepe 23. dakikada gole çok yaklaştı. Göztepe'nin sol taraftan kullandığı kornerde top kale alanı önünde boşa çıktı. Berkan Emir'in kafa vuruşunu Uğurcan Çakır harika çıkardı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 24. dakikada gole yaklaştı. Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Visca, rakip savunmanın arkasına sarkan Nwakaeme'ye müthiş bir pas gönderdi. Nijeryalı futbolcu ayak içiyle vuruşunu yaptı ancak İrfan Can topu kontrol etti. İzlemek için tıklayın!

Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Uğurcan boşa çıkınca top ceza sahasının sağına sekti. Kaleye doğru giden şut, defanstan sekip penaltı noktasının yakınına düştü. Angel kafa vuruşunu yaptı, Ahmetcan topu çizgiden çıkardı. İzlemek için tıklayın!

31. dakikada savunmada Berkan Emir'in pasında, Denswil'den sıyrılarak sol taraftan ceza alanına giren Halil Akbunar, kaleci Uğurcan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere gönderdi. VAR üzerinden Denswil'e faul yapılıp yapılmadığı incelenen pozisyonda, gol kararı verildi. İzlemek için tıklayın!

34. dakikada Trabzonspor eşitliği sağladı. Cornelius'un pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Nwakaeme'nin yerden vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci İrfan Can Eğribayat'ın solundan filelere gitti. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 37. dakikada öne geçti. Orta alandan kaptığı topla ceza alanına hareketlenen Visca, meşin yuvarlığı Abdülkadir Ömür'ün önüne bıraktı. Bu futbolcu da topu dokunarak filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Göztepe 40. dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Ndiaye ceza sahasının solundan içeriye girdi, topu ceza sahası dışına doğru koşu yapan Halil'e gönderdi. Halil de sol ayağıyla uzak köşeye vuruşunu yaptı, Uğurcan topu sektirdi, Di Santo kale önündeki topa dokunamadı. İzlemek için tıklayın!

43. dakikada bu kez konuk takım eşitliği sağladı. Berkan Emir'in soldan pası sonrası ceza alanı içinde Soner Aydoğdu'nun vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır'ın müdahalesine rağmen top filelerle buluştu. İzlemek için tıklayın!

49. dakikada oyuna ikinci yarının başında giren Djaniny, lider Trabzonspor'u maçta bir kez daha öne geçirdi. Nwakekme'nin uzun pasında ceza sahasına giren Djaniny, Angel'in topu ıska geçmesinin ardından topu ağlarla buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

53. dakikada Abdülkadir Ömür, maçtaki ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı. Visca'nın pasında topla buluşan Abdülkadir Ömür, düzgün bir vuruşla Trabzonspor'un maçtaki 4. golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 4-2 Göztepe

Stat: Medical Park

Hakemler: Ali Şansalan, Kemal Yılmaz, Yusuf Bozdoğan

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Ahmetcan Kaplan, Denswil, Trondsen (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Berat Özdemir (Dk. 46 Dorukhan Toköz), Siopis, Abdülkadir Ömür (Dk. 75 Bakasetas), Visca, Nwakaeme (Dk. 82 Kouassi), Cornelius (Dk. 46 Djaniny)

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Kerim Alıcı, Arslanagic, Angel, Berkan Emir, Obinna, Aytaç Kara (Dk. 64 Tijanic), Soner Aydoğdu (Dk. 78 Yalçın Kayan), Halil Akbunar (Dk. 89 Lourency), Ndiaye, Di Santo (Dk. 78 Jahovic)

Goller: Dk. 31 Halil Akbunar, Dk. 43 Soner Aydoğdu (Göztepe), Dk. 34 Nwakame, Dk. 37 ve 54 Abdülkadir Ömür, Dk. 48 Djaniny (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Uğurcan Çakır, Dk. 45 Nwakaeme (Trabzonspor) Dk. 33 Aytaç Kara, Dk. 83 Berkan Emir, Dk. 87 Halil Akbunar (Göztepe)