GENİŞ ÖZET | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele, 3-2'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. 

Fenerbahçe'nin gollerini Fred (2) ve Batshuayi kaydederken, Trabzonspor'un golleri Enis Bardhi ve Trezeguet'ten (p) geldi. 

Fred ilk kez gol sevinci yaşadı

Fenerbahçe'nin ilk iki golünün altına imzasını atan Fred, sarı lacivertli forma ile ilk kez gol sevinci yaşamış oldu.

Fred'in attığı bu gol, sarı lacivertlilerin Trendyol Süper Lig'de bu sezon ceza sahası dışından attığı 13. gol oldu.

Trezeguet alev aldı

Trabzonspor'un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Trezeguet, bordo mavili forma ile çıktığı son 3 maçta üçüncü golünü kaydetti.

Batshuayi yine sahneye çıktı

Fenerbahçe'de oyuna yedek kulübesinde başlayan Michy Batshuayi 83. dakikada oyuna girerken, 87. dakikada golünü kaydetti. Bu sezon maçların son anlarında attığı gollerle dikkat çeken Belçikalı golcü, sarı lacivertli forma ile tüm kulvarlarda 21. golüne ulaştı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 79 puana ulaştı ve lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Trabzonspor ise 49 puanla ligin üçüncü sırasında yer aldı. 

TRENDYOL SÜPER LİG'DEKİ GÜNCEL PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Önemli Anlar

13. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Tadic'in pası sonrası uzak mesafede Fred, önüne aldığı topu düzgün bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

19. dakikada Szymanski'nin ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta, kaleci Uğurcan Çakır tehlikeyi önledi. Dönen topu Tadic tamamlamak istedi ancak meşin yuvarlak üsten auta gitti. İzlemek için tıklayın!

36. dakikada Trezeguet'in pasında sol çaprazda Pepe'nin çıkardığı topu, savunmada Ferdi altıpas içinde Enis Destan'dan önce davranarak uzaklaştırdı. İzlemek için tıklayın!

45+4. dakikada Tadic'in soldan pasında ceza alanına giren Fred, yerden bir vuruşla topu kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan filelere yolladı. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin 59. dakikasında gelişen Trabzonspor atağında Edin Visca'nın şutunu Jayden Oosterwolde engelledi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 63. dakikasında Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Enis Bardhi, şık bir golün altına imzasını attı. İzlemek için tıklayın!

74. dakikada Trabzonspor yarı alanından atılan pasta, ceza alanı arkasında Oosterwolde'den kurtulan Pepe'nin, kaleci Livakovic ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda, Livakovic topa sahip oldu. İzlemek için tıklayın!

75. dakikada Trabzonspor penaltı kazandı. Ceza alanı içinde ikili mücadelede Djiuku'nun ayağı Denswil'in kafasına gelince karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. 78. dakikada Trezeguet'in kullandığı sert penaltı atışında top kaleci Livakovic'in ters köşesinden filelere gitti. 
İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 83. dakikasında oyuna giren Michy Batshuayi, 87. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

90+8. dakikada Visca'nın ceza alanı dışı sol çaprazından şutunda, kaleci Livakovic güçlükle topu üsten kornere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor: 2 - Fenerbahçe: 3

Stat: Papara Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Fernandez (Dk. 46 Bardhi), Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Mendy, Visca, Trezeguet (Dk. 90 6 Fountas), Pepe, Enis Destan (Dk. 64 Umut Bozok)

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Serdar Aziz (Dk. 46 Oosterwolde), Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci (Dk. 90+5 Mert Müldür), Szymanski (Dk. 83 Batshuayi), Tadic, Dzeko (Dk. 83 Serdar Dursun)

Goller: Dk. 13 ve 45+4 Fred, Dk. 87 Batshuayi (Fenerbahçe) Dk. 63 Bardhi, Dk. 78 Trezeguet (penaltıdan) (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 52 Enis Destan, Dk. 71 Denswil, Dk. 75 Eren Elmalı, Dk. 78 Trezeguet, Dk. 90+12 Umut Bozok (Trabzonspor) Dk. 75 Djiku, Dk. 77 Mert Hakan Yandaş (Yedek kulübesinde), Dk. 82 Osayi-Samuel, Dk. 90+12 Oosterwolde (Fenerbahçe)