Trabzon avantaj peşinde
Yayınlanma Tarihi 20 Temmuz 2007 Cum 10:34
Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında Romanya'nın FC Otelul Galati takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, sabah saatlerinde özel bir uçakla Romanya'ya gitti.
Hareket öncesi Trabzon Havalimanı'nda açıklamalarda bulunan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, maça çok iyi hazırlandıklarını ve her iki maçı da kazanarak UEFA Kupası'na katılmak istediklerini söyleyerek, lig bitiminde yakalayamadıkları UEFA şansını Romanya ekibini eleyerek yakalamak istediklerini dile getirdi. Milan Stepanov'un Portekiz'in Porto kulübüne transferiyle ilgili konuşan Asbaşkan Sayitoğlu, bu transferin henüz tam anlamıyla bitirilmediğini, ancak transferin yüzde 80 tamamlandığını ve Portekiz kulübüyle ilgili anlaşmaların yapıldığını belirtti.
Kaptan Hüseyin Çimşir ise, Trabzonspor'un kalitesinin ortada olduğunu belirterek, "İnşallah Romanya'da iyi bir futbolla turu geçecek avantajlı bir skorla Trabzon'a döneriz. Hedefimiz UEFA Kupası'na katılmak ve bunu başarmak istiyoruz" dedi. Tecrübeli futbolcu, Stepanov'un iyi bir futbolcu olduğunu ancak profesyonellikte yeri doldurulamayacak futbolcunun olmadığını dile getirdi.
Golcü futbolcu Ersen Martin de, FC Otelul Galati'nin UEFA Kupası yolundaki son engel olduğunu ifade ederek, "Biz UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz. Bu yoldaki son engeli de geçerek bunu başarmak istiyoruz" diye konuştu. Trabzonspor, bugün müsabakanın oynanacağı Stadıonul Otelul Stadı'nda saat 18.00'de bir antrenman yapacak. Bu antrenman öncesi Teknik Direktör Ziya Doğan bir basın toplantısı düzenleyecek. Otelul Galati Kulübü tarafından Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerine de saat 20.30'da bir yemek verilecek.