Nancy şeytanın bacağını yine kıramadı! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Ligde son altı deplasmanından da üç puan çıkaramayan Nancy, Toulouse karşısında da kazanamayarak seriyi yedi maça çıkardı. Toulouse ile Nancy 1-1 berabere kaldı.

Fransa Ligue 1'in 18. haftasında, bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Toulouse'un konuğu alt sıralardan kurtulma savaşı veren Nancy oldu. Maça iki tarafta dengeli başladı ve birbirlerine karşı bariz bir üstünlük kuramadılar. Genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda gol sesi 33.dakikada geldi. Nancy'nin orta sahası Youssef Ait Bennasser attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda daha baskılı oynamaya çalışan ev sahibi ekip istediği fırsatları yaratamadı. Rakibi karşısında iyi kapanan Nancy, basit hatalar yapmayarak Toulouse'a pozisyon vermedi. Dakikalar ilerledikçe daha fazla yüklenen Toulouse aradığı golü 84. dakikada sol kanattan gelen ortaya iyi yükselen Christopher Jullien'in güzel kafa vuruşuyla buldu. Maçta başka gol olmadı ve mücadele bu skorla sona erdi

Bu sonuçla Toulouse 26 puana yükseldi ve 7. sırada yer aldı. Nancy ise 20 puanla 14. sırada kaldı.


Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Osmanlıspor - Galatasaray maçı canlı izle


Karabükspor - Atiker Konyaspor maçı canlı izle

Aytemiz Alanyaspor - Akhisar Belediyespor maçı canlı skor

Gaziantepspor - Çaykur Rizespor maçı canlı skor 

Adanaspor - Kayserispor maçı canlı skor