Torrent puan ile tanışamadı

Torrent puan ile tanışamadı
Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında lider Trabzonspor'u konuk eden Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadelen 2-1 yenik ayrıldı.

Galatasaray, 15. sıraya geriledi

Ligde 23. haftaya 13. sırada giren sarı-kırmızılı ekip, 15. sıraya düştü.

Rakipleri Kasımpaşa ve Göztepe'nin kazandığı haftada Trabzonspor'a mağlup olan "Cimbom" kötü gidişi durduramadı.

Haftaya düşme hattının en üst sırasındaki Fraport TAV Antalyaspor'un 4 puan önünde giren Galatasaray, bu yenilgiyle farkın 3'e düşmesini engelleyemedi.

Son 12 lig maçında 1 kez kazanabildi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 12 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 11 gol atan "Cimbom", kalesindeki 19 gole engel olamadı.

Torrent puanla tanışamadı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı üçüncü maçta da galibiyet elde edemedi.

Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra göreve getirilen İspanyol teknik adam yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ilk sınavında deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu. İkinci maçında sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Torrent yönetimindeki Galatasaray, son olarak Trabzonspor'a aynı skorla kaybetti.

Domenec Torrent yönetimindeki sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

Hatalar galibiyetten etti

Galatasaray'da Marcao ve Taylan Antalyalı'nın hataları 2 gole neden oldu.

Müsabakada sarı-kırmızılı takımın 1-0 üstünlüğü bulunurken Marcao, 84. dakikada ceza sahasında topu uzaklaştıramayınca Bakasetas'ın golü geldi.

Maçtaki diğer kritik hatayı ise 90. dakikada Taylan yaptı. Kaleci Fatih Öztürk'ün eliyle topu attığı Taylan, ceza sahası yayının gerisinde meşin yuvarlağı Visca'ya kaptırdı. Bu oyuncu, Trabzonspor'u 2-1 öne geçiren golü kaybetti.

"Yönetim istifa" sesleri

Galatasaray'da taraftarların yönetimi istifaya davet etmesi bu karşılaşmada da sürdü.

Mücadelenin 90. dakikasında Trabzonspor'un 2-1 öne geçmesinin ardından taraftarlar, "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratta bulundu. Taraftarlar, futbolculara da tezahüratlarla tepki gösterdi.

Maçın bitmesinin ardından bir süre tribünden ayrılmayan taraftarlar, protestolarını sürdürdü.

"Büyükler"e karşı bu sezon kazanamadı

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de "Dört Büyükler" olarak adlandırılan rakipleriyle yaptığı maçlarda galibiyet alamadı.

Ligin ilk yarısında Trabzonspor ile deplasmanda berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı derbilerde ise mağlup oldu.

Bu sezon Trabzonspor ile ikinci kez karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Üstünlüğünü koruyamıyor

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de ilk golü attığı 12 maçın 7'sinde puan kaybetti.

Sarı-kırmızılılar, ilk golü bulduğu, 7 karşılaşmada 2 beraberlik ile 5 yenilgi yaşadı ve toplamda 19 puan yitirdi.

Galatasaray, ligin ilk yarısında 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa ve Trabzonspor müsabakalarından beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, ilk golü attığı Beşiktaş ve Fenerbahçe derbilerinde 2-1 mağlup oldu.

Sarı-kırmızılılar, ligin ikinci yarısında ise ilk golü bulduğu Atakaş Hatayspor maçında 4-2, Kasımpaşa mücadelesinde ise 2-1 yenildi.

Galatasaray, son olarak Trabzonspor'a karşı üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı.

"Cimbom" ligde ilk golü attığı GZT Giresunspor, Gaziantep FK ve Fraport TAV Antalyaspor müsabakalarını 2-0, Çaykur Rizespor mücadelesini 3-2, İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasını ise 1-0 kazandı.