Topçular fobisini yendi! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Premier Lig'e hızlı başlayan Arsenal, vites düşürmüyor!
 
İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında Blackburn Rovers'a konuk olan Arsenal, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
 
Ligdeki son deplasman galibiyetini 13 Mart'ta Hull City karşısında 2-1'lik skorla alabilen Topçular, böylece 5 maç sonra  deplasman zaferi yaşadı.
 
Maça iyi başlayan başlayan Arsenal, yüksek pas oranıyla rakibinin oyununu bozarken aradığı golü de 20. dakikada buldu. Van Persie'nin derinlemesine nefis pasında topla buluşan Theo Walcott, sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra çabuk toparlanan Blacburn, yıldız oyuncusunun sihirli ayaklarıyla eşitliği yakaladı. 27. dakikada Elhadji Diouf, Arsanal savunmasını adeta ipe dizerken onun pasında topu ağlara gönderen Mame Biram Diouf, skora dengeyi getirdi.
 
İlk yarı bu skorla geçilirken ikinci yarıda bu kez Arshavin sahneye çıktı. 57. dakikada sağ kanattan yapılan ortanın ardından ceza sahasında oluşan karambolde sert ve düzgün bir vuruş çıkaran Rus yıldız, Arsenal'i galibiyete taşıyan isim oldu.
 
Lige 1-1'lik Liverpool beraberliğiyle başlayan, ardından Blackpool'u 6-0 deviren Arsenal, böylece puanını 7'ye çıkarırken Blackburn 3 puanda kaldı.
 
(Ligtv.com.tr)


-video_1-