Tolga sazı eline aldı

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor karşısında sezonun ilk beraberliğiyle kaybedilen puanın üzüntüsü yaşanırken, karşılaşma sonrası kaleci Tolga Zengin takım arkadaşlarına yaptığı konuşma ile uyarılarda bulundu.

Tecrübeli file bekçisi, arkadaşlarından daha çok mücadele etmelerini isterken, "Arkadaşlar daha çok koşmalıyız daha cesaretli oynamalıyız. Özellikle bu tip maçları kazanmamız gerekiyor. bu tip maçları kazanamazsak şampiyon olamayız. Sizden kendinizi daha fazla zorlamanızı ve mücadele etmenizi istiyorum" dedi.

Takım arkadaşlarına sahada daha iyisini yapabileceklerine inandığını dile getiren Tolga, "Takımdaki herkes çok iyi niyetli ve yetenekli. Hepimiz kendimizi biraz daha zorlarsak bu tip kayıpları yaşamayız. Kaybedilen bu puanların ileride çok daha fazla üzülebiliriz" diye konuştu.

Siyah beyazlı takım spor toto süper lig'in 9. haftasında Akhisar belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlarken teknik direktör Slaven Biliç de futbolcularına uyarılarda bulundu. Hırvat teknik adam futbolcularına Çaykur rizespor maçında gördüğü yanlışlarını sıralayıp, yapmalarını istediği şeyleri anlattı.

Sakatlığı geçen Oğuzhan'ın durumunun iyi olduğu ve Akhisar belediyespor maçında forma giyeceği belirtildi.

Beşiktaş'ta bu sezon kiralık olarak kadroya dahil edilen Gökhan Töre'nin sergilediği performans ve takıma uyumu sonrası bonservisi ile siyah beyazlı renklere bağlanması hedefleniyor. başkan fikret orman ile futbol komitesinden sorumlu yönetici ahmet kavalcı, transferindeki satın alma opsiyonunu kullanacakları Gökhan için Rubin Kazan ile görüşmelere başladığı öğrenildi

Bu arada siyah beyazlı takımın ara transferde kadrosuna katmak istediği Ronaldinho için Brezilyalı futbolcunun menajeri de olan agabeyi asis'in istanbul'a gelişinin ve yapılacak görüşmenin 30 Ekim'e kaldığı belirtildi.