Thomas Tuchel'den Kim Min-Jae'ye sert sözler!

Thomas Tuchel'den Kim Min-Jae'ye sert sözler!
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde evinde Bayern Münih, Real Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Alman ekibinin teknik direktörü Thomas Tuchel, Kim Min-Jae'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Maça Vini Jr. attığı gollerle damga vururken Bayern Münih'te savunmada Kim Min-Jae yaptığı hatalarla gollere davetiye çıkardı. İlk golde Vini Jr.'ı kaçıran Kim Min Jae ikinci golde de penaltıyı yaptıran isim oldu.

Thomas Tuchel: "İki kez çok açgözlü davrandı"

Maçın sonunda açıklamalarda bulunan Thomas Tuchel, Kim Min-Jae için, "İki kez çok açgözlü davrandı. İlk golde Vinicius'a karşı ilk adımı çok erken attı ve Toni Kroos'un pasına yakalandı. İkinci golde ne yazık ki bir hata daha yaptı. Rodrygo'nun düşürülmesine karşı bu kadar agresif savunmaya gerek yoktu. Maalesef kaliteleri göz önüne alındığında bu hatalar cezalandırılıyor." dedi.

Neuer'den destek

Takımın simge isimlerinden Manuel Neuer de takım arkadaşına destek çıkarak "Soyunma odasına konuştuk. Hatalar olabilir, bu futbolun bir parçası. Bu, onun sonraki maçlarda kötü performans göstereceği anlamına gelmiyor. Bu maçta da çok iyi oynadığı anlar vardı. Ancak belki de bazı kritik anlarda doğru kararı veremedi, bu da futbolda her zaman olur." açıklamalarında bulundu.

2021-2022 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen Kim Min-Jae, sarı lacivertlilerde gösterdiği olağanüstü performansın ardından 19 milyon Euro'ya Napoli'ye transfer oldu. Napoli'nin de yıllar sonra Serie A'da şampiyon olan kadrosunun en önemli isimlerinden olan Güney Koreli oyuncu sezon başında 50 milyon Euro karşılığında Bayern yolunu tuttu.

Bavyera ekibinde bu sezon 33 maça çıkan stoper 1 gol attı 2 de asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler