TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan yabancı kuralı açıklaması

Video yükleniyor...

Türk futbolundaki yabancı sınırı kuralı bir kez daha gündemde.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 
 
Trendyol Süper Lig'de yabancı sınırının kalkacağını duyuran Hacıosmanoğlu; "Önümüzdeki sezon yabancı sınırı kalkacak, kriterler gelecek." ifadelerini kullandı.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu, Trendyol Süper Lig'in ilk 8 haftasındaki hakem yönetimini de değerlendirdi.
 
Maçları izlerken hakemlerin yönetimine odaklandığını belirten Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı; "Geçtiğimiz 8 haftanın adil bir şekilde yönetildiğini düşünmüyorum. Bunu bütün başkanlarla konuşuyoruz zaten. Temennimiz bu hataları 0'a indirmek. Maçı değil, hakemleri izliyorum. Genç, pırıl pırıl hakemlerimiz var. Eksik yönlerini tamamlayacağız. UEFA Başkanı Ceferin'den rica ettim ve en iyi hakem hocalarından birini istedim. O da sağ olsun Portekizli hakemi gönderdi. 2 sene burada kalacak. İnşallah bunun meyvesini alacağız. Sözlerini kaydetti. 
 
A Milli Futbol Takımı'nın performansına değinen İbrahim Hacıosmanoğlu; ''45 senedir futbol camiasının içinde olan bitenlere şahit oluyorum. Bana göre bu kadro tarihimizin en karakterli kadrosu. Sağ olsun arkadaşlar da saha aslan gibi mücadele ettiler. Milletler Ligi'ni 1. bitirirsek Dünya Kupası için play-off oynayacağız.'' dedi.
 
Ay yıldızlıların Dünya Kupası bileti alması durumunda futbolculara villa sözü veren Hacıosmanoğlu; ''22 senedir Dünya Kupası'na katılamıyoruz. Elinde böyle bir imkan varsa bizler de yönetim olarak gereğini yapacağız. Bodrum'da 4.000 tane villa yapacağız. Dünya Kupası'na katılmamız halinde futbolcularımıza 1'er tane villa vereceğim. Kendi cebimden vereceğim." ifadelerini kullandı.
 

 
TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN