Tete'den dikkat çeken açıklamalar: "Taraftarımız anlayacak..."

Video yükleniyor...

Galatasaray'dan ayrılarak Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'a imzayı atan Tete, imzası sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Tete, "Transferimde emeği geçen kulüp başkanımıza, teknik direktörümüze ve menajerime teşekkür ederim. Zor bir transferdi ancak her şey yolunda gitti. Yunanistan'daki en pahalı transfer olduğumu biliyorum. Mutluyum ve bu durumdan dolayı baskı hissetmiyorum. Buraya takımıma yardım etmeye geldim." ifadelerini kullandı. 

"Büyük mutluluk duydum"

Panathinaikos'un projesinden etkilendiğini belirten Tete, "Panathinaikos'un ilgisini öğrendiğimde ve projesi hakkında bilgi aldığımda büyük bir mutluluk duydum. Kulübün varlığını öğrendim ve gelme kararı aldım. Bana anlatılan projenin başrolünde olabileceğimi gördüm. Kendi potansiyelimi ve kalitemi biliyorum." diye konuştu. 

"Zaferin peşinde koşarım"

Yeşil beyazlı taraftarlara mesaj da gönderen Brezilyalı futbolcu, "Beni sahada görmeyi beklesinler. Benim tarafımdan dribling, asist ve goller görecekler. Taraftarımız benim zaferin peşinde olan bir oyuncu olduğumu anlayacak." dedi. 

Geçen sezonun başında Galatasaray'a transfer olan Tete, sarı kırmızılı forma ile toplamda çıktığı 45 karşılaşmada 3 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN